Dzięki za odpowiedź. A takie pytanie - jak kształtują się ceny tego modelu od momentu wypuszczenia na rynek? Od jutra będzie można przez weekend nabyć 50V20 w Saturnie po promocyjnej cenie 4690 zł. Szczerze mówiąc nie znalazłem ciekawszej oferty na internecie, a jak wiadomo - Saturn akurat do tanich nie należy. Oferta wydaje się zatem ciekawa. Problem w tym, że z telewizora zacznę na dobre korzystać dopiero za 3-4 miesiące. I pytanie, czy za te 4 miesiące ceny tego modelu spadną poniżej 4700 zł czy kupować jutro? Jak myślicie? :bober:
w sklepach saturn i mm, niektorzy sprzedawcy to przedstawiciele okreslonej firmy. Beda polecac telewizor od ktorego dostaja prowizje. v20 to na pewno bardzo dobry wybor. nawet jesli zdecydujesz sie konkretny model to sprzedawca tez bedzie polecal dalej, a moze ten

, a moze ten

nie sluchac sprzedawcy tylko zabierac telewizor do domu.
nie jestem przedstawicilem zadnej firmy . mam plazme daewoo i panasonica. plazma to optymalny i najlepszy wybor do ogladania telewizji. mozna jedynie zastanowic sie czy wybrac plazme lg,samsung lub panasonic.nawet tania plazma jest lepsza od drozszego lcd .
przyklad. na tym zdjeciu widze wiecej szczegolow w telewizorze plazmowym. uwazam ze roznica jest wyrazna.
http://www.fotofotki.pl/images/supff93t5y5tpce9e8co.jpg
gdy chcialem kupic plazme to sprzedawca powiedzial tak.. pan bedzie to kupowal?,wyzsza rozdzielczosc ma telefon komorkowy.
nie kupilem w tym sklepie bo nie chcialem sluchac glupot. kupilem przez internet bo bylo taniej i nie musialem sluchac co sprzedawca poleca.
moja odpowiedz dotyczy wypowiedzi.. mike 1986
Przymierzam się do zakupu modelu 50V20. Każdy sprzedawca w każdym sklepie mówi co innego na temat porównania plazmy vs lcd vs led. Każdy proponuje mi inne telewizory. Szczerze mówiąc mam już trochę dość wycieczek po Media Markt i Saturnie.
ten temat caly czas jest aktualny
Naciąganie klientów na podrasowane telewizory