witek-tychy
Member
Są dostępne zarówno 46 jak i 50 cali, więc niedługo szykuję się do zakupu (celuję w większy). Mnie najbardziej dziwi ta kosmiczna różnica ceny modeli 3D względem "tradycyjnych". 1600 zeta to chyba jednak delikatne przegięcie.
... w kolejnej zakładce ustawiamy kodowanie ,najlepiej chyba LATIN 1 .
Jeśli powyżej 500 GB to na dwa USB i może być z włąsnym zasilaniem.
Zamierzam kupić ten TV za tydzień razem z zewnętrznym dyskiem WD Elements Desktop 1,5TB. Dysk posiada tylko jedno wyjście USB i własne zasilanie. Czy to oznacza, że nie będę mógł uruchomić pliku MKV?
Jeśli nie, to jaki dysk byłby odpowiedni?
a nie lepiej jak byś kupił 2,5 calowy ? po co bawic się w osobne zasilanie ? zapłacisz niewiele więcej a nie bedzie ci pobierało dodatkowych wat.
Witam mam pytanie odnośnie wyświetlania obrazu w plazmach. Ostatnio oglądałem G30 i VT20 i z odległości około 2m w obrazie (demo Panasonica) widoczne było zjawisko "mrowienia". Pytanie czy jet to przypadłość plazm czy może coś było źle ustawione lub sygnał miał jakieś zakłócenia. Obok było to samo demo na LCD Panasonika i nic takiego nie zauważyłem.
PS. Jak dla mnie taka przypadłość dyskwalifikuje taki telewizor.
Witam mam pytanie odnośnie wyświetlania obrazu w plazmach. Ostatnio oglądałem G30 i VT20 i z odległości około 2m w obrazie (demo Panasonica) widoczne było zjawisko "mrowienia". Pytanie czy jet to przypadłość plazm czy może coś było źle ustawione lub sygnał miał jakieś zakłócenia. Obok było to samo demo na LCD Panasonika i nic takiego nie zauważyłem.
PS. Jak dla mnie taka przypadłość dyskwalifikuje taki telewizor.