Coaxial to RCA, tak? Nie licząc euro, hdmi i component to wyłącznie dla dźwięku są 2xRCA i Optyczny.Sarcofago napisał:Jakiego typu jest wyście cyfrowe audio w S10? optyczne czy coaxialne?
il-mar napisał:Jako że dzien zakupu sie zbliża, mam pytanie odnośnie wspólpracy s10 z komputerem. Zamierzam ten tv rownież używać jako monitor na ktorym beda wyswietlane filmy divx, dvd, youtube i co tam jeszcze popadnie, komp będzie na Athlonie ii i plycie 780g z wbudowaną grafiką polaczone to ma byc po hdmi. Czy sa jakieś przeciwwskazania aby tak wykozystywac ten tv ?Czy może lepiej kupić jakiegoś lcd-ka ?
misiekz napisał:marecki78 -dzięki za info, jeżeli będą w kolorze czarnym w tej cenie to biorę.
do Gdańska z Tarnowa to jednak mam trochę za daleko:ellah napisał:Patrzac na aktualna gazetkle MM od 28 sierpnia od 7 rano w Gdańsku bedzie 42U10E (jakis nowy model) za 2899... Czarny.
A ja się zastanawiam czy P42S10 czy Sony 40W5500Sarcofago napisał:W Media Markt w Poznaniu w piątek od 7 rano jest wielka wyprzedaż
np. Panasonic TH 42X10Y za 2399, Samsung LCD LE46B530 za 2999, LG LCD 42LF2510 za 2399...
Co prawda nie podają czy S10 tez jest po obniżonych cenach (był po 3800zł) ale chyba wyśle kogoś na przeszpiegi
Teraz medytuje czy P42S10 czy raczej Samsung Le46B530![]()
argoncyc napisał:Witam wszystkich.
Dzisiaj w Czeladzi dorwałem 42S10, (ciekawe ilu klubowiczów dziś minąłem).
(sterowniki najnowsze)