bartolinio
New member
ehhh ale się dałeś nabić
Witam wszystkich.
Niedawno stałem się posiadaczem plazmy S10 i w sklepie zaproponowano mi wspaniałą gwarancję na 5 lat. Wszystko było dobrze dopóki nie zapytałem o cenę. Zapłaciłem około 350 zł za przedłużenie do 5 lat, ponieważ normalnie jest 2 lata.
Napiszcie o co chodzi z tą gwarancją Panasonica jak się gdzieś tam TV rejestruje, bo sprzedawca nic o tym nie wspomniał.
REDCOON daje faktury a z tego co ludzie piszą sprzedają telewizory z poza Polski wiec co daje faktura ?
Jest kilka postów na forum mówiących o braku możliwości uzyskania 5 lat gwarancji.
Naciaganie klientow, tzn. kiedys byla taka akcja ale od kiedy panas daje 5 lat w promocji, uczciwe sklepy o tym informuja.
Witam wszystkich.
Niedawno stałem się posiadaczem plazmy S10 i w sklepie zaproponowano mi wspaniałą gwarancję na 5 lat. Wszystko było dobrze dopóki nie zapytałem o cenę. Zapłaciłem około 350 zł za przedłużenie do 5 lat, ponieważ normalnie jest 2 lata.
Napiszcie o co chodzi z tą gwarancją Panasonica jak się gdzieś tam TV rejestruje, bo sprzedawca nic o tym nie wspomniał.
W
No i tu zaczął się problem - owszem kanały HD wyglądają bardzo dobrze- natomiast programy SD to masakracja- obraz jest nieostry są jakieś rozmycia- ziarno- no i przejścia w czasie szybszego obrazu mnie po prostu załamują. Co może być przyczyną ??? Z góry dziękuję za pomoc.
Sam mam N'ke i nie zauwazylem takich problemow, o jakich kanalach piszesz? Wymien je i sie przyjrze jak bede w domu.
Sam mam N'ke i nie zauwazylem takich problemow, o jakich kanalach piszesz? Wymien je i sie przyjrze jak bede w domu.
A jeszcze takie pytanko czy p42s10e będzie "generalizując" (lepszy/porównywalny/gorszy) do starszego PY80 - pytam bo PY80 się dosyć długo bawiłem i mi bardzo odpowiada to co na nim widać
stawiam raczej na D-SUB (VGA)No i zamowilem tv w sklepie internetowym zobaczymy co z tym buczeniem. W razie co to rozmawialem z serwisem panasonic i przyjada naprawic Mam jeszcze pytanie do Was odnosnie okablowania. Wiec jak najlepiej podlaczyc laptopa pod tv. Mam wyjscie na monitor (to chyba dvi) no i s-video. Sa te kable dvi-hdmi ale one przesylaja tylko dzwiek i jakiej marki kable polecacie?
Mam jeszcze pytanie do Was odnosnie okablowania. Wiec jak najlepiej podlaczyc laptopa pod tv. Mam wyjscie na monitor (to chyba dvi) no i s-video. Sa te kable dvi-hdmi ale one przesylaja tylko dzwiek i jakiej marki kable polecacie?