Po zakupie 37PV80
No dobra, to już po zakupach. 37PV80.
Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony.
Obraz z satelity (Telewizja na kartę, dekoder Fergusson 6900) przez kabel component (RGB) bardzo fajny, wyraźny, kolory bardzo ładne. Co prawda na razie oglądam głównie w Zoom3 (od czasu do czasu tylko przełączałem na Auto, żeby nacieszyć się widokiem i ostrością i sprawdzić wynik meczu

), więc widać kaszę na ekranie, ale to i tak spora różnica po zmianie z kilkunastoletniego Curtisa

Wszystko co tu piszę odnoszę w dużej mierze do tego telewizora, którego żywot był już na wykończeniu, więc po prostu wszystko jest od niego lepsze...
Za to obraz przez HDMI z konsoli xbox360 (1080i) ostry tak, że możnaby się nim golić. Rewelacja!
Co do wielkości telewizora - u mnie jest odległość 2,5 - 3,5 metra. 37 cali wystarcza w zupełności. Przynajmniej na razie. Dopóki się ekran nie zmiejszy
Ogólnie rzecz ujmując - polecam.
PS. wziąłem faktycznie na 6 rat 0% w EURO rtv agd, bo pani zapewniała, że więcej rat to tylko z ubezpieczeniem. Nie cisnąłem (powyższego posta przeczytałem dopiero teraz), ale też jakiegoś wielkiego ciśnienia nie miałem...