Potwierdzam. Od nowosci 0 problemow. (Obym nie napisal tego w zla godzine.)testowałem dziś i zero buczenia.
Buczenie a bzyczenie to 2różne sprawy ,tv bzyczy na pewno ,nie słyszycie tego bo na THX tego nie słychać ale odpal tv w trybie dynamicznym i niech pojawi się jaśniutki obraz to słychac to nawet z 4 m
wlasnie wrocil z naprawy panowie stwierdzili ze jest ok. Wiec oddaje go i skoro ktos napisal ze 99% plazm buczy wiec zamienie na lcd lub poczekam na wiecej opini o g30
Witam, czy może ktoś poradzić? Zastanawiam się nad kupnem telewizora TX-P50G20E lub TX-P50V20. Różnica ceny to 900 zł , czy warto dopłacić do V-ki? Chodzi mi o to czy zobaczę znaczne różnice? Pomóżcie bo muszę się już decydować jaki model zakupić.
G20 też odtwarza pliki mkv. za pośrednictwem serviio media serwer z PC i nie ma z tym problemów (u mnie śmiga aż miło)...
filmy mkv z napisami działają na PS3 Media Server, nazwa pliku z napisami musi być taka sama jak nazwa filmu.
Te 900 PLN można jeszcze przeznaczyć na mały odtwarzacz multimediów. Za 430 -450 zł można kupić IcyBox z pasywnym chłodzeniem, który odtwarza niemal wszystkie formaty audio/video. Po wsadzeniu do niego HDD 3,5 " (do 2TB) masz stację medialną z prawdziwego zdarzenia (jak za tę kasę). mam taki konfig (42G20+ IcyBox 3011HW) i jestem zachwycony. Jedynym utrudnieniem jest konwersja napisów z najpopularniejszych u nas *.txt na standard ogólnoświatowy *.srt, ale to szczegół.