prosze oto firmware do "wyboru do koloru"to ja krótko żeby nie wertować wątku
skąd zassać firmware do tx-p50g20e ? próbowałem w kilku miejscach www panasonica ale nie potrafię tego znaleźć...
obecnie jest 2506-10300 - czy to jest najnowszy?
tv zakupiony początkiem marca 2011
będę wdzięczny za podpowiedzi
Aaaaaaaaaa! byłem na tej stronie!prosze oto firmware do "wyboru do koloru"
TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global
mozna przez karte SDMam podłączonego neta i poprzez sieć podobno da się również przez DVB-T ale chyba nie da się wrzucić softu
to ja krótko żeby nie wertować wątku
obecnie jest 2506-10300 - czy to jest najnowszy?
tv zakupiony początkiem marca 2011
będę wdzięczny za podpowiedzi
Witam i dołączam się z tematem w tej cenie nie ma nic lepszego,EdiEd mam pytanie jak sprawdzic czy tv jest w trybie dom,po wejsciu w ustawienia,bo juz sam niewiem czy lukam w trybie sklep czy dom,nic po wyłaczeniu mi sie nie kasuje ,we wszystkie wlasciwosci moge wejsc to chyba jestem w trybie DOM,a co do G20, lukam z 4 m ,46 cali,zamały kiki pisał ze bedzie za mały ,ale myslałem ze bedzie git,myliłem sie,ale no problem,kanape przestawie po remacie i bedzie super ,obraz jest super w HD,w SD róznie jak pisał EdiEd,zalezy od programu i jeszcze jedno pytanko ,jakiego pena kupic na filmy chodzi o pojemnosc,i czy jak film z kompa bedzie w divx,lub xvid z lektorem to bedzie to smigac,dzieki za odpowiedz,i pozdrawiam wszystkich
Jeżeli można się wtrącić to raczej nie wchodziłbym w opcje "pena" do Tv czy ogólnie. Ostatnio były w MM dyski Lacie 500 GB za 170 zł (2,5 cala, małe, pojemne itp.) a pamięci nigdy za wiele. Co do filmów to jak podłączysz kompa po hdmi lub dvi + osobno dzwięk to nie ma znaczenia jaki format pliku ... dźwięk będzie.
Dysków 500 GB TV nie zobaczy raczej. Z tego co ludzie piszą, muszą to być dyski poniżej 180 GB. Z kolei dyski przeznaczone do parowania z TV (jako zewnętrzna nagrywarka) muszą być powyżej 180 GB.
Kupiłem TV w ELECTRO, TX-P46G20-15.03.2011-soft jest 2506Wydaje mi sie ze 2.506 to firmware dla UK. I tam aktualizacja faktycznie jest na 2.703.
Dla europy najnowszy to 2.505. Moze masz TV z Anglii?
Ktoś próbował wgrać firmware UK zamiast EU? Ten UK jest teoretycznie nowszy (Nov. 15, 2010) a nasz (Sep. 14, 2010).
raczej sie mylisz ,mam dysk Toshiba 250GB i TV go widzi
This TV supports USB HDD with minimum capacity of 160 GB to a maximum capacity of 2 TB.
--->USB Information of VIERA 2010-year Models<---
No nie rozumiem, po co pytałeś, czy masz tryb DOM skoro go włączyłeś na początku? Myślałem, że po podłączeniu TV wszystko już miałeś ustawione - stąd Twoje wątpliwości i moja sugestia, że ktoś go w sklepie odpalał.I tak było ze sie pojawił,wcisnąłem DOM,I DALEJ NIC NIE BYŁO,potem podpiąłem EURO,przełączyłem na AV i jest chyba w tym trybie, potem jak HDMI przysłali,przełączyłem w trybie HOTEL NA HDMI 1 i tak do tej pory,po 1 wlączeniu w trybie serwisowym licznik pracy panela był 00 więc chyba wczesniej nie był odpalany.
Bo ktos kiedyś pisał ze po wyłączeniu i ponownym włączeniu mu się cosik tam kasuje,i chciałem się upewnić czy to mozna sprawdzić jaki tryb jest wchodząc w menu TV,no ale jest O.K.A sprawa druga od jakiegoś czasu widzę ten słynny grean ghosting,niewiem czy tak się pisze ale wiadomo oco biega,pięknie to widać na mordkach w TVN HD na programie W-11,na innych tego nie luknąłem,,narazie,,-wiedziałem ze plazmy tak mają czytając to forum i chyba trzeba się z tym oswoić,wrrrrr okropnie te węże na mordkach wyglądają,i znając zycie żadna funkcja w tv tego nie zminimalizuje.No nie rozumiem, po co pytałeś, czy masz tryb DOM skoro go włączyłeś na początku? Myślałem, że po podłączeniu TV wszystko już miałeś ustawione - stąd Twoje wątpliwości i moja sugestia, że ktoś go w sklepie odpalał.
Ale jak? TV widzi Twój dysk 250 GB jako urządzenie sformatowane nie za pomocą TV razem z całą zwartością, którą możesz odtwarzać?
dokładnie tak jak napisałes, najpierw podłaczyłem dysk jako nagrywarka(dla sprawdzenia),Tv sformatował dysk w calosci,później przeznaczylem go na media i sformatowałem dysk na kompie, podzieliłem na partycje jedna w Fat64 120GB gdzie trzymam filmy,muzyke,zdjecia itp. i wszystko co jest na tej partycji TV odtwarza bez problemu.