cassub-spakuj grabki i idź do innej piaskownicy-telewizor ten ma bardzo wielu zwolenników,którzy w tym wątku szukają informacji o nowym sofcie,modyfikacjach ustawień itp itd-oczywiście-wszystkie pozytywne recenzje do tej pory były opłacane a my jesteśmy stadem debili,którzy nie mieli wcześniej styczności z innymi telewizorami.. :blagam: nie zaśmiecaj już tego wątku-jesteś niezadowolony?Gdzie miałeś oczy w takim razie kupując taki badziew?Zachowujesz się jak gówniarz,który kupił drogie auto-tylko zapomniał,że na paliwie nie można oszczędzać i lać czego popadnie-a teraz narzeka,że jest nic nie warte..Daruj nam wszystkim swoje mądrości bo stron przybywa,a treść nic nie wnosi..Wolisz lcd-to super-widocznie mniej drażnią Cię sprawy dla których my zdecydowaliśmy się na tą plazmę-jednego w aucie denerwuje,że jest zbyt mułowate a drugiego,że dużo pali-co nie znaczy,że któreś z nich jest gorsze-zależy na czym komuś bardziej zależy..G20 to naprawde zly telewizor i tylko slepi moga twierdzic co innego.
Panowie ... jakby nie było to Kolega "Cassub" zaczyna obrażać ludzi ... albo ktoś jest ślepy albo frajer albo krowa ... postuluję by postąpić jak z małymi dziećmi ... nie zwracać uwagi i nie odpisywać na jego posty.
Poziom dywagacji wprowadzony przez tego "Pana" jest już żenujący ...
Pozdro
To prowokacja, czy żart?...mam cyfrę przez eurozłącze...
w poprzednim poscie napisales ze masz tuner pace tylko z wyjsciem euro. czyli moze byc to np pace 7 ,cp 3000 lub najnowszy pace sd.sprawdz w menu tunera czy wyjscie video jest ustawione na RGB. najlepsza jakosc obrazu w trybie RGB.(domyslnie ustawione jest na pal)Witam
mam cyfrę przez eurozłącze. właśnie leci powtórka arsenal-sunderland. żadna biała linia na boisku nie jest prosta. wszystkie falują. okropnie to wygląda. Cassub ma troche racji
Witam
mam cyfrę przez eurozłącze. właśnie leci powtórka arsenal-sunderland. żadna biała linia na boisku nie jest prosta. wszystkie falują. okropnie to wygląda. Cassub ma troche racji
Witam
ja docierałem plazmę używając ustawień fabrycznych thx przy włączonym trybie eco w czasie 150h. w moim tv to się sprawdziło. jak dotąd zero powidoków(wypalenia).obraz extra szczególnie hd.Witam ,panowie mam pytanko ,TV mam dostać w poniedziałek ,jak go ustawić na te pierwsze godziny ,gdzieś lukałem że tak THX,i jasność ,kontrast,kolor,poniżej połowy i tak min 200 h, a może jeszcze cosik trzeba,laik jestem w te klocki więc proszę o pomoc , dzięki z górki.
w tym tv niema takiej możliwości jak zwiększenie czcionkiMam pytanko: przeszukalem forum i instrukcje ale nie moge znalezc gdzie ustawia sie wielkosc napisow dla filmu odtwarzanego z pendrive, czy da sie cos takiego zrobic? jesli nie w tv to moze w pliku txt da sie ustawic? Z gory dzieki za odpowiedz.
Kurczę też tak mam w tnk podłączonej przez euro ( bo tuner nie ma wyjścia hdmi). Dziwnie się ogląda jak te linie są takie pofalowane. Dobrze to opisałeś, lepiej bym tego nie ujął "Jest podobne nieco do muru z cegieł gdzie każda niższa cegła wystaje nieco w porównaniu do tej wyżej. "Mam ustawione RGB. I poważnie podczas meczu linie boiska są pofalowane. Tzn. jak linia jest pionowo na ekranie to jest prosta i ma gładkie krawędzie. W innym przypadku jest dziwnie pofalowana. Jest podobne nieco do muru z cegieł gdzie każda niższa cegła wystaje nieco w porównaniu do tej wyżej.
Czym mam podłaczyć? Kablem od żelazka lub przdłużaczem?