Dzisiaj dostałem odpowiedź na moje zapytanie do Panasonic PolskaCzy może ktoś wie czy coś się ruszyło z poprawkami odnośnie działania "CAM-ów"?. Bo zaraz olimpiada i przydało by się ją obejrzeć w HD. Jak nic nie zronią to trzeba się będzie niestety przerzucić się na jakieś "pudełko", a szkoda bo obsługa jednym pilotem i brak dodatkowej "skrzynki" to super sprawa.
"Witam,
uprzejmie informujemy, że w telewizorach Pansonic, dedykowanych na rynek polski, możliwy będzie jedynie odbiór cyfrowej telewizji nadawanej naziemnie w systemie kodowania MPEG4 po uaktywnieniu w menu tunera DVB-T.
Jednocześnie informujemy, że korzystanie z usług cyfrowych TV kablowych (DVB-C) czy też satelitarnych (DVB_S) podłączanych do telewizora za pomocą złącza CI nie będzie przez Panasonic wspierane, w zakresie problemów z kompatybilnością.
Usługi te na obszrze Polski są dostepne warunkowo."
nie pozostawia ona niestety złudzeń co do "zainteresowania" Panasa naszym problemem z programami HD.
Nie wiem skąd "Rode" wziąłeś tak optymistyczne informacje, że ktoś z Panasa zajmie się tą sprawą?!
Trzeba będzie przerzucić się na jakieś oddzielne "pudełko"