Witam.
Jestem od 2 tyg szczęśliwym posiadaczem th-46py8pa i musze wam powiedzieć, ze przeszedl moje oczekiwania.
Na poczatek:
Wymiary.. Jak go przywiezli, to stwierdzilem o k...wa, ale kolos.
Waga : Jak bym go chcial powiesic to musial bym wywalic pustaka z szeregówki, zalac w to miejsce betonu, przewiercic sie na wylot i od sasiada go przykrecic. 43 kg
. Ale nie mialem w planie wieszania, wiec stoi na stole rtv. Wyglada przecudnie i robi ogromne wrzenie.
Praca:
Głosnosc : Wentylatorow wogole nie slychac, nawet jak jest calowita cisza w pokoju, zadnego piszczenia i innych dziwnych dzwiekow, wiec jak ktos pisze ze mu wentylatory glosno chodza, to radzil bym zaczac ogladac cos na tv, a nie miec przylozonego ucha do tylka plazmy.
Obraz: Jak zobaczylem kanaly w HD to popuscilem w gatki. Obraz jest tak niesamowity, ze mozna go spokojnie z 2m oglac. Jak sobie kupie blu-raya w przyszlosci to pewnie bede musial zalozyc pampersa. Kanaly cyfrowe sa bardzo dobre, oczywicie zalezy ktore, ale z 4 m wszystkie wygladaja rewelacyjnie. Wszystko podlaczone przez hdmi marki Hama (70 zl za kabel), nie wiem czy to dobry kabel czy nie, kolezko w sklepie powiedzial ze juz w miare kabel za przystepna cene.
Tv jest wart kazdej zlotówki jaka wydalem 3500zl.
pozdrawiam