Sansei6 napisał:Hmm to trochę wygląda, jak by w tamtych urządzeniach było coś nie tak.....
pikul napisał:Rajdowiec dzięki, ale właśnie chcę dokładnie wiedzieć ile ma pudło od 46", mam cichą nadzieję że mi wejdzie
pikul napisał:Markus34 wielkie dzięki zaraz idę mierzyć swoją astrę. Coś wydajemi się że będzie dobrze
makirl napisał:witam - wczoraj stalem sie szczesliwym posiadaczem owego telewizorka....pierwsze wrazenia - bardzo ladny obraz i w miare ok dzwiek (jak na telewizor)
Ale niestety jest jedna rzecz co mnie niepokoji...mianowicie chodzi o to, iz gdy podlanczam kompa poprzez port hdmi to tylko w rozdzielczosci 1024x768 w telewizorze w menu mam mozliwosc wlaczenia 100hz i faktycznie obraz jest ladny (mimo iz w ustawieniach karty widnieje 60hz - karta radeon 1950pro), jednakze jezeli zmienie na jakakolwiek inna rozdzialke a w zasadzie to interesuje mnie tylko 1920x1080 - nie mam mozliwosci w menu telewizora sprawdzenia ile jest aktualnie hz - a widze ze neistety obraz sieje - czyliu jest ok 60hz tyle co z karty graf podaje...
Czy mial ktos podobne problemy - i czy jest jakas mozliwosc wymuszenia 100hz w komputerze - by obraz w panasonicu byl wyrazny i przyjemny dla oka...
ar0n napisał:Witam.
Jedna z mozliwosci - ustaw na karcie w kompie 50Hz i wtedy beziesz mogl na telewizorze wlaczyc podwajanie czestotliwosci odswierzania i bedziesz mial 100Hz - tyle ze podwojone przez elektronoke tv.
Pozdro