Po pierwsze nikt z nas nie ma zamiaru skąpić wam fotek ale wierzcie mi nawet najlepsza fotka nie odda rzeczywistości. Pisałem o tym już tutaj. Na marginesie zrobiłem fotki i musiałem je skompresować i wyszedł z tego badziew. Tak więc nie myślcie, że my jak już kupiliśmy sprzęcior to nam na aparaty brakło – to do ciebie BMX - bo mam aparat i to nawet możesz się marki domyśleć ujawnię, że na drugie ma LUMIX. Obraz jest fajny możecie wierzyć lub nie. Poza tym Koledzy czytajcie całe posty to znajdziecie wiele odpowiedzi na zadawane pytania. Ostatnio oglądałem nowego Philipsa i pewno że był nieco lepszy ale za to droższy i stwierdziłem, że nie znajdziecie naprawdę w tym przedziale cenowym nic lepszego. A sprzedawcy tu przepraszam Cię KIKI ale mają albo żadne albo mylne pojęcie o tym co sprzedają bo w sklepie euro agd gostek mi powiedział (oczywiście, że nie mówiłem mu o tym, że mam Panasonica) tu cytuję Panasoniki to są gówno warte bo nawet nie mają filtra grzebieniowego ...- no to co będę z kołkiem dyskutował. Pytam go a LX mieliście a on mi jeszcze nie to mówię mu dlaczego zatem wydaje pan osąd nie zobaczywszy całej oferty. Bo wiecie on mi tam te nawijki o soniakach i Philipsach, a ja wiem że Philips to jest cacuszko ale ten co ma PIXEL PLUS 3hd ale kosztuje 6k no to ja za to mam do mojego Panas kino hd. Tak więc ludzie wybór należy do Was a jak się zdecydujecie to po prostu pojedźcie do sklepu jakiegoś w pobliżu i niech Wam zademonstrują ten telewizor. Życzę dobrych wyborów. Załanczam jedno zdjatko ale wiele wyjaśnia.