godula-abc
New member
w makro jest od 19.12 za 2999.00zł
kevin71 napisał:Mam pytanie do użytkowników tego cuda. Jestem jego posiadaczem od tygodnia i zmarwtiła mnie jedna rzecz. W trakcie oglądania tv, jest przeskok sceny z jasnego (np. plener) do ciemnego ( np. wnętrze kina ). Wówczas z tyłu odbiornika słychać "buczenie". Byłem w szoku i postanowiłem ustalić co się stało. Sprawdzałem ustawienia telewizora i stwierdziłem, że funkcja podświetlania jest ustawiona na MAX . Kiedy zmniejszałem podświetlenie to znowu odezwał się ten przerażliwy dźwięk. Niech mi ktoś podpowie co to może być. Jest to taki fajny telewizor i na początku użytkowania taki szok. Na dodatek Panasonic ma serwisantów w kraju tak rozproszonych, że ja w Opolu muszę go ściągnąć z Wrocławia, albo Katowic ( lub Gliwic), czyli około 100 kilometrów w każdą stronę.
Proszę pomóżcie, może coś nie tak mam z ustawieniami
Czekam z niecierpliwością na podpowiedź.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę szczęścia w nowym 2007 roku.
neron200 napisał:Co buczenia na ciemnych scenach to mój 32lx60p ma tak samo.
Mam pytanie czy można zwiększyć ostrość obrazu w tym telewizorze przy obrazie wyświelanym w 720p lub 1080i , bo zauwarzyłem jakby te regulacja w ogóle nie działała w tych rozdzielczościach
nerwus napisał:Trochę zaskoczyła m,nie ta informacja z waszej strony o /'jakimś buczeniu/' jutro mam właśnie zakupić ten model może sie wycofać i poszukać czegoś innego