Na pewno ogladales telewizor w sklepie i zauwazyles aluminiowa ramke. W pierwszym poscie napisales o aluminiowej ramce i wymieniles tylko wady telewizora.Bardzo interesujace .Ostatnio na forum jest coraz wiecej takich postow.Uwazam ze takie opinie nie sa prawdziwe.
.
Człowieku, tak, ramka aluminiowa, która mnie nie powala tak, jak aluminowy HTC ONE w porównaniu do plastikowego SamS3. Tutaj wręcz odwrotnie, plastiki bardziej powalają na kolana, niż ta ramka. Dalej, za pięć tyś. zł (5,000 zł) oczekiwałem nie błyskającego obrazu, choć do którego idzie przyzwyczaić oko, no i do tych przesiewów, jakichś poziomych linii, czy nawet standardowych dla plazmy efektów, czyli duszków, albo nawet "wypalania" stałego powidoku. 10-15 lat temu za ten tysiąc, nawet dwa, na tamte czasy odbiornik TV był wypasem. Dzisiaj? 5 tysięcy! Człowieku! 5 ty się cy zło tych! Opinie? A w d.. sobie można je wsadzić! Te niby dobre opinie! Pochlebne! Tak! Kup! Opłaca się! No i co, że mi z 10 metrów w sklepie pokażą jakieś demko, jak w domu, po przetestowaniu jednak d.. a raczej w d.. ę to można sobie wsadzić tego grata. Gdyby tylko gabaryty były mniejsze ; ) Krótko mówiąc, czowiek wydając tyle kasy oczekuje już pewnego luksusu, a tu proszę, stadium jeszcze testowania. Tak, a my, kretyni, wydajemy te tysiaczki, właśnie, żeby trochę potestować niedoróbki. Nigdy! Nigdy więcej! Jak się zepsuje, przyniosę z piwnicy starego poczciwego CRT. LCD, czy już na Ledach, też nie, bo z tego spod kąta też nie idzie oglądać. Porażka. Totalna porażka, co dzisiaj w technologii tych TV się dzieje.
To tak jednym zdaniem miało być ; p
Jeśli ktoś sobie życzy, mogę wymienić więcej wad. Zalet? Przykro mi, ale za te pieniądze, które wydałem za ten TV, żadnych nie znalazłem.
Dalej, ktoś mówił o odtwarzaniu, że nie zacina, i okej! Chodziło mi o poruszanie się w menu, w Viera dodatkach. Chodzi wszystko, jak na pegasusie! .. albo i nawet nie. Okej, ktoś może powiedzieć, że drobiazgowy jestem, ale, i no właśnie, jestem! Będę więc czepiał się wszystkiego, by w końcu skompromitować tych, którzy tak chwalą ten odbiornik, a i żeby nie było, nie wojuję tutaj, tylko wyrażam swoją opinię, a tych, którzy będą starać się tę moją opinię zmieszać z błotem, właśnie, będę właśnie ich kompromitował, nawet, przyznając, że nie mam lepszego punktu zaczepnienia, jak tylko ten grat, P50GT50E ; p
Tak z innej beczki, kiedyś, baardzo dawno temu, myślałem nad FLAT CRT, bez ramek, z np. 9-ciu sztuk razem obraz złożyć. Multi monitor. Właśnie, znowu się nad tym zastanawiam ; p bo czemu by nie? Odświeżanie, rozdzielczość, no i takie np. 24" x 9? Fakt, może i tych nawet 50 cm głębokości jest, ale, tam głębokości 50 cm, a tutaj 5.000 zł! Mniejsza, w sumie to się nie znam ; p ale, pofantazjować można ; )
Dziękuję za uwagę.