Nie wiem nie znam się ale Panasonic uznał że serwis przyjedzie po tv.
A masz, to od nowości czy po jakimś czasie się pojawiło?
Nie wiem nie znam się ale Panasonic uznał że serwis przyjedzie po tv.
A co to za różnica zauważyłem parę dni temu, poniedziałek zabierają tv do serwisu, Kraków
Mam też ten tv i na ustawieniu obrazu dynamicznego też coś tam przebija ale nie tak jak u Ciebie. A na innych ustawieniach obrazu nie widać tego.
Jak ze zwrotów - to łatwo poznasz w sklepie stacjonarny po wyglądzie kartonu.
Nie pamiętam dokładnie, ale mój EX780 miał oklejoną folią tylko ramkę. Natomiast matryca jak i cały telewizor zabezpieczony był taką jakby białym workiem piankowym, czy jak się to nazywa (delikatny w dotyku). Całość oczywiście zabezpieczona styropianem. Każdy element telewizora jak np stojak, pilot itd był w folii.Bardziej chodziło mi o to jak wygląda nówka sztuka w środku pudełka.
Tzn, czy na folie na matrycy, jeżeli tak to czy na całej czy tylko na brzegach lub czy jest owinięty pianką.
Jaka ilość godzin? Nie rozumiem.A sprawdzałeś ilość godzin ?
Ilość godzin przepracowanych przez telewizor. Coś jak licznik km w samochodzieJaka ilość godzin? Nie rozumiem.
Wchodzisz w Menu -> Pomoc -> Informacje o systemie -> ID modelu4, i tu pierwsze cyfry informują o ilości przegranych godzin.
Wszystko piękni, ale przypatrzyłeś się telewizorowi z przodu, jak wygląda panel, jest za szybą?
Dodam tylko, że wszystkie te telewizory nie tylko Panasonica, ale i LG, Philips itp mają marnej jakości oprogramowanie dotyczące edycji i tworzenia własnych list ulubionych programów. Totalna wtopa wszystkich producentów telewizorów!
Cieszę się że znalazłem ten temat.Musze wymienić Samsunga chyba 6000 bo po gwarancji pojawiły się plamy czarne które przy białych obrazach są wkurzające. Jestem zdecydowany na Panasonic fx780 tylko szukam okazji na dobrą cenę.W grę wchodzi 65 lub 75".Wiem że to inne matryce dlatego proszę o sugestie.ogladanie będzie też pod kątem.Z góry dziękuję
No to poluję na 65".ten wadliwy Samsung mam w 55 i teraz zwiekszamywymiart