Z tego zdjęcia,Skąd masz takie informacje?
Nie posiada tak jak VT.
Pozdr.
ale widocznie to są wejścia a nie wyjścia

Z tego zdjęcia,Skąd masz takie informacje?
Nie posiada tak jak VT.
Pozdr.
Z tego zdjęcia,
ale widocznie to są wejścia a nie wyjścia![]()
Z tego zdjęcia,
ale widocznie to są wejścia a nie wyjścia![]()
KOLOSALNĄ wręcz ale ze zdjęcia nie widać czy to WE czy WY, nieprawdaż?a to robi OGROMNĄ różnicę...
Żadnego problemu nie mam, sam mogę nawet wykonać taki kabelek, tylko chcę zaznaczyć że w tak zaawansowanym sprzęcie nie ma tego wyjścia....A wracając do przejściówek (bo kolega ma z tym chyba problem) to SCART/RCA kosztuje ... uwaga ... 6,90. I o co kaman...
Wiesiek19,
przyjrzyj się proszę wentylom (jeżeli się da, to zrób zdjęcia), może się okazać, że da się zastosować jakieś rozwiązanie z podwórka PC - inne wentylatory, podkładki wyciszające. Może warto utworzyć osobny temat dotyczący tego problemu albo stworzyć dział DYI lub przenieść się z dyskusją do technicznego lub serwis?
Pozdrawiam.
KOLOSALNĄ wręcz ale ze zdjęcia nie widać czy to WE czy WY, nieprawdaż?
Żadnego problemu nie mam, sam mogę nawet wykonać taki kabelek, tylko chcę zaznaczyć że w tak zaawansowanym sprzęcie nie ma tego wyjścia.
Nie ważne że gotowy kosztuje niewiele? Kupujesz tv, chcesz podłączyć a tu taki zonk.
Tyle w tym temacie!
Lepiej daj znać co powie serwis w sprawie wiatraków bo nie wiem czy też ich wzywać.![]()
Z nowymi????..Właśnie otrzymałem telefon z serwisu. Będą dziś z nowymi wentylatorami ok 16.
Dam znać co z tego wyszło.
Pozdrawiam
Z nowymi????
To w naszych stare były???!!!!![]()
Co do pilota (bo Kolega też o tym wspominał wcześniej).
Uważam, że pilot jest OK. Nic nie trzeszczy, wszystko jest gdzie trzeba, dodatkowy + to podświetlenie, a to, że błyszczy i widać paluchy ... błyszczące łatwiej wytrzeć co jakiś czas i brud się tak nie wgryza. Więc to jest dla mnie plus. A poza tym do podstawowych funkcji jest mały pilocik.
Koneserzy czy miłośnicy gadżetów i nowinek mogą też wgrać sobie aplikacje na smartfona czy tablet na Androidzie (więcej możliwości i wszystko pod ręką).
Jeśli masz możliwość nagraj te dźwięki brzęczących wentylatorów.Witam,
Zrobię zdjęcia oczywiście. Też uważam, że proste rozwiązania z podwórka PC dały by jakiś satysfakcjonujący efekt.
Właśnie otrzymałem telefon z serwisu. Będą dziś z nowymi wentylatorami ok 16.
Dam znać co z tego wyszło.
Pozdrawiam
Wiesiek19
Mój 55St60 też zostaje w trybie ostatniego wejścia,
więc raczej nie jest to błąd w oprogramowaniu.
Witam, mam model 55vt60 i następujące problemy:
- wywala mnie z internetu (router netiaspot przez wifi, 16mb/s) podczas oglądania filmów, np. na zalukaj, czy cda, czy to kwestia ustawień w tv, czy routera?
- przy korzystaniu z kina domowego nie wyłącza się automatycznie dźwięk z tv i trzeba mute'ować (połączenie via scart (kino domowe philips MX5700D) i przejściówka w hdmi (tv) - swoją drogą, czy można usunąć albo skrócić wyświetlanie tego znaczka od "mute"?
Będę wdzięczny za pomoc
majski napisał:Witam, nawiązując do Twojego postu dot. internetu w panasonicu 50vt60 mam model 55vt60 i problem z wywalaniem, czy też, jak to fajnie nazwałeś "czkawką" z filmów przez internet. Mam netiaspot wifi i na testach wychodzi prędkość download 16mb/s i upload ok. 4mb/s, a też zdarza mi się wyrzucanie po ok. 3 min. na filmach HD- pokazuje "błąd strony". CO może być przyczyną, czy skontaktować się z Netią, żeby jakoś skonfigurowali router, czy tak już jest ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Witam, mam model 55vt60 i następujące problemy:
- wywala mnie z internetu (router netiaspot przez wifi, 16mb/s) podczas oglądania filmów, np. na zalukaj, czy cda, czy to kwestia ustawień w tv, czy routera?
- przy korzystaniu z kina domowego nie wyłącza się automatycznie dźwięk z tv i trzeba mute'ować (połączenie via scart (kino domowe philips MX5700D) i przejściówka w hdmi (tv) - swoją drogą, czy można usunąć albo skrócić wyświetlanie tego znaczka od "mute"?
Będę wdzięczny za pomoc