Popieram Kikiego, choc zastanawia mnie w czym problem, jezeli w okularach widzisz caly ekran co mnie bardziej dziwi.
Ogladalem ostatnio na SKY 3D Iron Man 3(masakra film i tragedia 3D), tam pojawial sie czasami na dole ciemny pasek, a w nim swiecaca neonem nitka ok. 5mm.Na szczescie widac bylo w niej jak kolorowe piksele wedrowaly w roznych kierunkach(orbiter?), pasek raz znikal, raz sie pojawial, ale w okularach czy bez, byl caly czas widoczny.
Tak wracajac do 3D, wiem ze negatywna cecha tej techniki jest wolna reakcja przy ruchach kamera, tu z VTW nie ma tragedii jak na wolniejszych LCD ale mogloby byc lepiej.Wiem, ze w Menü cos jest do ustawiania trybu 3D, mysle jednak, ze to tylko powierzchowne sprawy, a tej negatywnej cechy i tak nie da sie przeskoczyc.
Wracajac do mojej plazmy(mam 65"), juz niedlugo 200h, obraz rewelacyjny, po prostu perfekcja w nowym wymiarze

Jak bede mial ponad 1000h, bede go kalibrowal i teraz mam dylemat:
Kalibrowac go u fachowca, ktory mi go sprzedal i pieniadze dostaje na ten cel od Panasonica(ja place mu tylko 50€), czy kalibrowac u znanego na forum eksperta, za 80€.
User z forum kalibruje sprzetem za 1500€ (10 punktowo) i zabiera mu to sporo czasu. Natomiast haandlarz tego nie robi, lecz jego sprzet za 9 tys.€(on twierdzi, ze 20tys) i wszystko odbywa sie automatycznie bez jego udzialu w 20 minut.
Nie mam pojecia na co sie zdecydowac, zastanawialem sie nawet zeby zaplacic obu i zrobic porownanie(user sie nie zgodzil).
Nestety zaden z nich nie kalibruje 3D ale nie z tego powodu kupilem te skrzynke.