Mam jeszcze jedno pytanie - włożyłem do TV pendrive SanDisk 16GB na USB 2.0 - pena widzi jednak nic z nim nie mogę zrobić, nie mogę sformatować i na nim nagrywać. Czego to może być wina?
Witam,
Mam 50TV60 podłączony do Hk avr170. Do tej pory sygnał szedł z kablówki z dekodera zewnętrznego i było OK. Dziś postanowiłem zmienić dekoder na moduł CAM. Podłączyłem i wszystko jest OK poza dźwiękiem - jest tylko z TV, a nie z ampli. Kabel hdmi podłączony oczywiście pod hdmi 2. Tak samo w ampli kabel podłączony jest pod hdmi aut (arc). Kiedy podłączę całość kablem optycznym to dźwięk jest choć bardzo ściszony. Jakieś podpowiedzi? Czy coś mam dodatkowo ustawić na TV albo ampli? Szukałem różnych opcji ale nic nie mogę znaleźć.
jak zestaw podłączony jest optykiem to dźwięk idzie i na kinie domowym i na głośnikach TV.
Wiesiek19 - niestety tu pojawia się problem - kiedy wchodzę w Viera Link pojawia się komunikat brak danej funkcji. O co chodzi?
Wiesiek19 - niestety tu pojawia się problem - kiedy wchodzę w Viera Link pojawia się komunikat brak danej funkcji. O co chodzi?
Kabel powinien być OK - to Hama Proclass hdmi 1.4 (ze specyfikacji wynika, że obsługuje CEC).
Co do source w ampli - nie ma tam funkcji on, można wskazać źródło video i audio i do wyboru są różne złącza hdmi (od 1 do 6), niestety nie mam wyboru złącza hdmi arc (przynajmniej nie widzę).
Co do source w ampli - nie ma tam funkcji on, można wskazać źródło video i audio i do wyboru są różne złącza hdmi (od 1 do 6), niestety nie mam wyboru złącza hdmi arc (przynajmniej nie widzę).
Ma rację - wg mnie też nie warto.
Plazma 55st60 ma się dobrze. Kosztuje 4920 zł
Kalibracja gratis
Radyjko gratis.