Witam mam router i TV widzi sieć i dostępne aplikacje z TV. mam pytanie. Co muszę kupić i jak podłączyć do routera lub nie jakiś dysk zewnętrzny aby móc przesłać po Wi-Fi zawartość tego dysku zewnętrznego (zdjęcia)? Czy jest taka możliwość? Dzięki za podpowiedź
Moi drodzy
Znajomy zadał mi pytanie ad 55VT60.
Jak zmienić domyślne źródło przy uruchamianiu TV z HDMI 2 na inne?
Dzięki. Jestem w tych sprawach cienki. Mógłbyś coś polecić? (mam dysk 1TB ale on jest na złącze USB 3.0, a w routerze mam tylko wejścia RJ45). Czy w takim przypadku o jakim piszesz komunikacja jest tylko w jedna stronę ( czyli z dysku na TV)? I jeszcze jedno, jeśli mogę zapytać: 1. czy aby móc nagrywać coś z TV trzeba podpiąć dysk 2.5 cala pod TV i nie będzie on mógł byc wykorzystywany do niczego innego? 2. Czy po Wi-Fi telewizora mogę komunikować sie z laptopem tak, aby wykorzystywać TV jako monitor? Bardzo dziękuję za odpowiedźDowolny dysk sieciowy podpięty do routra po LAN
Dzięki. Jestem w tych sprawach cienki. Mógłbyś coś polecić? (mam dysk 1TB ale on jest na złącze USB 3.0, a w routerze mam tylko wejścia RJ45). Czy w takim przypadku o jakim piszesz komunikacja jest tylko w jedna stronę ( czyli z dysku na TV)? I jeszcze jedno, jeśli mogę zapytać: 1. czy aby móc nagrywać coś z TV trzeba podpiąć dysk 2.5 cala pod TV i nie będzie on mógł byc wykorzystywany do niczego innego? 2. Czy po Wi-Fi telewizora mogę komunikować sie z laptopem tak, aby wykorzystywać TV jako monitor? Bardzo dziękuję za odpowiedź
Witam,
Ja osobiście używam dysku WD My Live Book 2TB, ale dostępne jest mnóstwo innego sprzętu. Tak-komunikacja w jedną stronę. Dysk 2,5" 1TB możesz użyć do nagrywania i zostanie on sformatowany przez TV w sposób niemożliwy do odtworzenia gdziekolwiek. Oczywiście po ponownym sformatowaniu np. pod Windows będzie dalej zwykłym dyskiem. Laptop po WiFi nie pójdzie w opcji o której myślisz - tylko po HDMI.
Bardzo Ci dziękuję za podpowiedzi. Kurcze, mam jeszcze tyle pytań i niejasności z tym TV, ale nie chcę tu na forum zawracać głowę. Mój mail: basty40@wp.pl. Gdybyś zechciał podać swój i pomóc mi jeszcze byłbym zobowiązany. Dzięki
Pisz na PW pomogę w miarę możliwości.
Pozdr
Upsss. A co to jest PW?![]()
Ponowne upssss. A jak się pisze na prywatna wiadomość?Fujjjjj. Od ponad roku na forum i Kolega nie wie ?
Prywatna Wiadomość.
Pozdr
Ponowne upssss. A jak się pisze na prywatna wiadomość?![]()
Właśnie minął rok od czasu zakupu mojego VT60.Właśnie zarezerwowałem 55VT60. Jeżeli nie będzie powidoków, chyba się na nią zdecyduję. Sprzedawca twierdzi, że przebieg to około 4000 godzin, ale wszystko sprawdzę jeszcze przed zakupem. Wierzę, że wszystko będzie OK.
To akurat oczywiste, dlatego wybrałem plazmę....Druga sprawa to jakość obrazu. Przyjrzyj się jakiemukolwiek z LCD w warunkach domowych i zobaczysz, że Twoja plazma po prostu zjada go na śniadanie naturalnym, głębokim, plastycznym obrazem, patrząc z dowolnego miejsca, pod dowolnym kątem.