Teściowa ma honorowe miejsce... w kuchni ewentualnie przez okno może co nieco oglądać o ile żaluzje nie będą zamkniętea teściowa (wiadomo) gdzieś z boku
Armanig te zdjęcia na pierwszej stronie są z przed 5 lat i trochę nie aktualne ze stanem faktycznym...Dużo się pozmieniało, kanapa po kalibracji jest wysunieta na stałe do przodu, za plecami są teraz półki na książki a pomiedzy nimi a kanapą jest przejście. Natomiast nad głową zamiast Sony 55 jest JVCRS540. Kiedyś może zaktualizuje pierwszą stronę tylko ten płotek trzeba najpierw zlikwidować...
![]()
Porobiłem w gacie bo myślałem, że chcą mnie zamknąć za seedowanie Piramidzie filmu Kac Wawa...
Teściowa ma honorowe miejsce... w kuchni ewentualnie przez okno może co nieco oglądać o ile żaluzje nie będą zamknięte![]()
. Kiedyś może zaktualizuje pierwszą stronę tylko ten płotek trzeba najpierw zlikwidować...![]()
Pakolo,
Ekran 130" ma szerokość: 290cm
Ekran 120" ma szerokość: 265cm
Jeżeli masz ekran który jest szeroki na 295cm, to ekran ma 133"
Mowa oczywiście o ekranach 16:9
Przenieś proszę swoje pytanie do odpowiedniego działu i załóż tu temat a ktoś na pewno Ci pomóże:Sorry ze sie wtrace
Projektor i ekran to dla mnie czarna magia!
Szybkie pytanie: szer pokoju 3,5m(kanapa przy scianie vs tv na scianie), rozstawienie kolumn 1,8m,tv 65"! Jest sens w zabawie z projektorem? Jakie min koszta za projektor jakie za ekran?
Wg. mnie szkoda zachodu, TV 75''-80'' to 170-180 cm, a koszt zbliżony do ceny średniej jakości projektora 4K.Szybkie pytanie: szer pokoju 3,5m(kanapa przy scianie vs tv na scianie), rozstawienie kolumn 1,8m,tv 65"! Jest sens w zabawie z projektorem? Jakie min koszta za projektor jakie za ekran?
Wg. mnie szkoda zachodu, TV 75''-80'' to 170-180 cm, a koszt zbliżony do ceny średniej jakości projektora 4K.
sorry Pakolo![]()
Przyjdzie i na Ciebie pora. Bo jak to lubisz to prędzej czy później do tego będziesz dążyć.[emoji3]No i chyba tyle w temacie
Nic na sile hehe a kolegom zazdroszcze![]()