O żesz, Werf... nie poznaję kolegi. Nie gadaj że kino budujesz?
Przeciez ma kino
Są już w sprzedaży (przynajmniej u mnie w jednym salonów stały 2 nówki sztuki zapakowane)...
Ja mam swoją 810-tkę wpiętą kablem do sieci, bo przez Wi-Fi niedość że są opóźnienia to jeszcze jak widać problemy z połączeniem.Odpalony działa: )
...Amplituner jest bardzo niestabilny sieciową przy korzystaniu z WiFi praktycznie każde wyłączenie i włączenie daje utratę łączności i wymaga wykonania kilku działań w celu jej przywrócenia i korzystania choćby z AirPlay czy też firmowej apki do sterowania. Jeśli zapniemy kabel działa bezproblemowo.
Tutaj raczej chodzi o to że mało który amplituner w tej cenie zagra dobrze w kinie i w stereo. Konkurencja jest przeważnie lepsza w jednym a gorsza w drugim.Zaciekawiony opiniami jak toż to Onkyo Rz wybitnie gra w stereo jak na amplituner kina domowego powiem krótko dupy nie urywa faktycznie przekaz jest oparty na przyjemnym dynamicznym basie, który może się podobać,czuć tu spory zapas mocy, ale porównując go np. z SC LX89 to nie jest poziom (źródło Tidal hifi +zwykły Deezer mp3+AirPlay)
Właśnie m.in. dlatego pozbyłem się Marantza 8010Bardzo miło zaskoczył mnie przekaz przy oglądaniu telewizji nc+ tu znalazłem to, czego szukałem wyraźny nieprzytłumiony niematowy głos z głośnika centralnego. W poprzednich dwóch Marantzach 7011 i 8012 rzecz nie do uzyskania o dziwo byłem przekonany do tej pory, że centralny mam zepsuty : )
Czekam zatem na kinowe wrażenia.Niestety żadnego seansu jeszcze nie przerobiłem jedynie kilka wybranych fragmentów i tu puki co jest bardzo dobrze.
Skoro mamy pewnosc ze RZ830 jest dalej w klasie AB to zwycięzca jest jeden.
Kupca na mojego SR7009 juz mam, tylko czeka na znak sygnal...
Jeszcze tylko musze siebie i zone przekonac ze tego potrzebujemy.
Właśnie m.in. dlatego pozbyłem się Marantza 8010
?
Może pokusisz się jeszcze o porównanie z Pionkiem LX503Myślę, że urządzenie w takiej możliwości konfiguracji oraz potencjale w kinie domowym i dość niskiej cenie detalicznej nie ma konkurencji.
Tere fere... miales jakis tajny prototyp?
Może pokusisz się jeszcze o porównanie z Pionkiem LX503
Nowa linia ma tę samą ilość końcówek i chyba te same bebechy.
Lolo, już daruj Koledze te literówki
Wiadomo o co chodzi.
Werf, dawaj kino.
No widzisz, czyli gra i buczy.
Dałbym minute sceny i sprawdziłbym u siebie ten fragment, ale to może jest tak jak w Wojnie Światów, gdzie każdy myśli, że będzie łomot (scena z walącym się kościołem (?) ), a tam całkiem delikatnie. Sprawdzałem na kilku ampli ; )