Zapomnij, pytałem o to zarówno support Panasonica jak i HBO. Jedni zwalają winę na drugich i odwrotnie.Jedna rzecz zaczyna mnie drażnić na 65FZ800 brak aplikacja HBO GO
Czy da się wgrać jakoś do ich aplikacji HBO Go, bo jedyna opcje jaka mam to obraz z PC przez HDMI :/
Witajcie
Jestem posiadaczem plazmy VT 50 i chciałbym przesiąść się na Fz 800, jednak ogladam zarówno Netflix jak i NC+ TVN itd. W MM powiedzieli mi ze lepszym wyborem jest QLed najnowszy ze względu na
lepsza płynność w sporcie i brak wypalen logo stacji....
Co sądzicie ? Po plazmie nie chciałbym zrobić kroku w tyl czy w bok tylko do przodu.
Decyzja należy do Ciebie.Każdy TV najlepiej ogląda się wieczorem (po zmroku). Z wypaleniami to się nie martw,no chyba że będziesz oglądać TVP info lub inny TVN 24 cały dzień to masz szanse.Jedyne na plus Samsunga co widziałem to nie odbijająca matryca w ciągu dnia, faktycznie przy niej Oled to lustro...
Zastanawiam się tylko czy nie poczekać na jakieś obniżenie ceny bo
FZ800 55” jest za 4999 a 65” za 9999. Masakryczna różnica, zawsze było max 50% więcej do 65” a nie 100%...
Nie trzeba,ale mimo zabezpieczeń może się wypalić. Gdy używamy go normalnie to nie ma obaw,ale są tacy "użyszkodnicy" co cały dzień puszczają np TVN24. TV sobie chodzi a oni w innym pomieszczeniu.Myslałem, ze temat wypaleń pozostał w historii z technologią plazm, a tu też? Czyli co OLEDY też trzeba jak to było na początku.... docierać?!
Witam uprzejmie,
Test telewizora Ultra HD OLED Panasonic 55GZ1500 z dnia 20 września 2019 r.
https://www.pocket-lint.com/tv/reviews/panasonic/149373-panasonic-review-4k-oled-tv
i jeszcze jeden test z 23 września 2019 r .
https://www.dday.it./redazione/32452/oled-panasonic-gz1500-prova-recensione
BTW , dotyczy oczywiście telewizorów Ultra HD OLED firmy Panasonic - linia 2019 r .
Zamieściłem przez pomyłkę w niewłaściwym wątku , dotyczącym telewizorów OLED firmy Panasonic - linia 2018 , za co przepraszam .
Pozdrawiam,
accu
:kom:
Cześć Accu,
Myślisz, że teraz jest lepiej wziąć 55FZ800E czy LG 55B8? Są w takiej samej cenie.