Akurat na jednego trafiłoNie wiem ilu tu jest pasjonatów fotografii
Akurat na jednego trafiłoNie wiem ilu tu jest pasjonatów fotografii
Chyba na czole mu się wypaliło
W żadnym filmie na Netfix nie wyświetla się logo Netfix w czasie jego trwania.
Chyba na czole mu się wypaliło
W żadnym filmie na Netfix nie wyświetla się logo Netfix w czasie jego trwania.
Mówię Ci brachu niech Twoje "męczenie" Cię opuści - (Cholera mówię jak Yoda ) na prawdę mam sporo znajomych z OLED-ami (wiem, że brzmi dziwnie - sam nie ma ale znajomych ma. Spoko, BTW, na dniach będzie - miałem dobrego LCD więc długo się z nim bujałem a dwa sporo było wydatków na chałupę więc TV poszedł w odstawkę siłą rzeczy) i chcąc zakupić takowego każdego z nich nękałem pytaniami i oględzinami. Najlepsze jest to, że gro ludzi nie siedzi na forach jak my i nie ma nawet zielonego pojęcia o powidokach, bandingu czy wypalaniach ( nota bene gdybym zaczął się o tym wymądrzać przy jednym z nich, lekarzu to by się zaraz w rewanżu zapytał jak się operuje duodenum). Ja miałem spore obawy tym bardziej, że się naczytałem jak to mówi mój znajomy "artykułów o żabach" i zacząłem wodę mącić w temacie wypaleń aż żona się zirytowała i powiedziała - "Ty to weź nic nie zmieniaj i masz spokój". Każda wizyta u znajomych a ja wręcz lupa i szukam wypaleń. Konkluzja: zaprawdę powiadam Ci to "robienie umiejętnie to jest żadna upierdliwość". Jak raz po kilku godzinach oglądania TVN 24 wyłączysz TV na 10 min nic się nie stanie. Co lepsza nikt chyba tyle tego ***************u aż tyle nie ogląda. Znajomki tv mają np w sobotę włączony od rana do wieczora i oglądając różne kanały i grając i nic się nie dzieje. AMEN. Ja już prawie zdecydowany na GZ1500 zamiast C9.
nie, chodzi o to logo przy włączaniu samej aplikacji netflix, nie mogę podać niestety linka bo aktualnie mam poniżej 5 postów
Tak się zastanawiam komu taką reklamę robisz ? Oledom ? tak ich chwalisz ? że takie są super ? W bajki to ja nie wieżę a dokładnie w twoje bajki tutaj w ten teks "bajkowy "
Napisałeś to co chciałeś napisać i aby osoby dały się przekonać jakie to są wspaniałe tv OLED ale prawda jest inna i wypalanie paneli było jest i będzie , z czasem jednak będzie to niwelowane ale z czasem to jest technologia ale nie do końca jeszcze dopracowana ale dojdzie do tego że wypalanie zostanie wyeliminowane ale z czasem
Na dzień dzisiejszy jednak problem występuję i taka jest prawda
tutaj link do loga Netflix o którym mówi kolega :hihi:
trzeba kliknąć bo nie generuje mi się miniaturka
To jest niemożliwe aby logo startowe Netfix wypaliło się u normalnego użytkownika.
Przecież to logo ukazuje się przez kilka sekund przy starcie aplikacji.
Podejrzewam, że pokazano tu telewizor prezentacyjny, który gdzieś tam całymi dniami wyświetlał materiały reklamowe Netfixa.
Opcja "przesunięcie pikseli" była u mnie włączona od razu przez producenta, natomiast "luminancja w logo" mam ustawioną na niską.Tv był zabezpieczony opcją ,,przesunięcie pikseli'' która miała chronić przed wypaleniem, były też w nim regularnie robione ,,odświeżanie pikseli''.