I to jest dziwne dla Ciebie? Bo dla mnie nie, sprawdził i nie zauważył różnicy to się tego trzyma.osoba nie zauważy żadnej różnicy na tym co ma.. i mało tego taka osoba wszem i wobec będzie rozpisywać się jakie to lipne są te kable, bo przecież na "mega " swoim sprzęcie nie usłyszał żadnej różnicy.. i tu jest problem ludzi
Rafa to wszystko zależy co rozumiesz pod pojęciem "normalny" sprzęt w kontrze do wyższej klasy kabli ... bo myślę, że o czym innym myślimy..
I to jest dziwne dla Ciebie? Bo dla mnie nie, sprawdził i nie zauważył różnicy to się tego trzyma.
lolek bierzesz budżetowy wzmacniacz w rodzaju Denon PMA 720 , Pioneer A-30 podłączasz komplet kabli ze srebra i drugi z miedzi i 90% ludzi słyszy różnice .Nie ma w tym żadnej magii ani złudzenia gdyż różnice wychodzą już na samych pomiarach .Po pierwsze jest to przewodność ,po drugie naskórkowość, musi się to odbić na dźwięku
Naprawdę do takich porównań nie potrzeba Accu ,jeżeli dzisiaj budżetowy wzmacniacz za ok.1000zł osiąga na pomiarach odstęp od szumów -92db ,to 20 lat temu były to wartości z dobrej końcówki mocy - taki się dokonał przełom nawet w budżetowej elektronice
Rafa to wszystko zależy co rozumiesz pod pojęciem "normalny" sprzęt w kontrze do wyższej klasy kabli ... bo myślę, że o czym innym myślimy..