azman - pierw wybierasz swój kod pocztowy, potem zaznaczasz brak mojego usługodawcy, następnie wyszukaj usługodawce dekodera wpisz dream multimedia potem dalej wybierasz na którym masz hdmi dekoder, następnie dalej "pytanie czy dekoder zmienił kanał" klikasz nie robisz wyszukaj numer modelu wpisujesz twój np dm7000 wybierasz odpowiedni model z listy i już działa Ci IR z pilota uniwersalnego, sprawdzałem na golden media, na dreambox, fergusonach i opticum wszedzie działa. pozdro.
ps jedynie w takiej konfiguracji nie działa recommended
Kolega sie cały czas zastanawia ...zostawić czy sprzedawać.Jak ktos jest zaint.to niech pisze Pw.Jeszcze tydzień temu mogłeś oddać go do sklepu ...
Dzięki tdx. Dwa tunery dvb-t oznaczają że muszę 2 kable podłączyć, czy wystarczy jeden by jeden kanał oglądać a drugi podglądać w PIP lub nagrywać?
Cały czas zastanawiam się czy warto.
Fakt 7000 ma evokit ale czy to faktycznie jest takie fajne?
O ile z zakupem 6650 nie ma problemu, to już 7000 wymaga uruchomienia "rezerw budżetowych" .
Matryce 200Hz wbudowana kamere i po 2 tunery dvb-t c s
Kamera - dla mnie zbędny bzdet,
200Hz - czy je zauważę jeśli tak to kiedy?
Model 6650 ma tuner sat i dvb-t, planuję używać obu więc PIP ma znaczenie. Czy to nie będzie to samo co w 7000?
Czy w 6650 mogę oglądać sat i podglądać lub nagrywać dvb-t?
Czy w którymś z tych modeli mogę podglądać w PIP ps3 ?
Czy można w ogóle PIP używać w hdmi?
Czy w grach obsługujących 3D ten efekt jest widoczny dobrze?
Panie i Panowie, przeczytałem ogromną ilość postów na temat tego TV i innych. Nadal nie jestem pewien, chociaż dużą rolę odgrywają pieniądze. Mogę kupić z Polskiej Dystrybucji ten TV za 3050zł brutto (UE46F6500) i przyznam że jestem bardzo zdecydowany na ten model, tylko wolę spytać na wszelki wypadek: czy w tej cenie znajdę coś lepszego? Przyznam, że kamerka przydałaby się, ale z drugiej strony to czytałem że można ją dokupić za około 350zł a dopłata do F7000 jest dużo wyższa niż ta kwota, tylko czy ona będzie gorsza od tej wbudowanej, która jest w serii F7xxx? Nie potrzebuję też dwóch tunerów.
Nie jeszcze microdimming, ale to modele dokładnie na tych samych matrycach
F6800 bardzo fajnie moim zdaniem prezentuje się na ścianie aloe w środku dokładnie to samo co F6500