Grendel ....szczerze ? tak, kupiłbym go jeszcze raz
TV LED/plazma to suma różnych cech ..zalet i jak to bywa, wad. Ja wybrałem zestaw najbardziej mi odpowiadający. Ten Samsung jest teraz naszym domowym centrum rozrywki
przyznam się że pochłonąłem Avatara w 3D jakbym oglądał go 1 raz
TV już swoim designem robi wrażenie ( sprawdzone reakcje podczas 4 imprez od czasu zakupu ... na posiadaczach różnorakich modeli) wiem że tego typu zalety są ostatnie jakie bierze sie pod uwagę, mimo to bardzo cieszy
...i tu pytanie do innych posiadaczy...U was tez mylą pilota z telefonem w sensie odruchu ( w 6770 pilot jest alu )
Wszelkie negatywne zjawiska typu clouding i banding są w codziennym użytkowaniu nie widoczne ( chyba że będziesz skupiał sie na ich lokalizowaniu) Weź pod uwagę że mój Tv jedzie na tylko na dvb-t a i tak potrafił rozpętać dyskusje na temat, czy to na pewno jest LED, czy może plazma ( w jakiekolwiek dyskusje na temat wad możesz wchodzić z osobami tylko tu na forum przebywającymi
reszta nawet nie wie jak wyglądają cienie zwane bandingiem ) Chmur podczas filmu nie uświadczysz ..występują w określonych sytuacjach i na wysoko podkręconym podświetleniu. Ja przywróciłem automatykę w podświetleniu w zależności od jasności otoczenia i jest różnica na plus ( nawet najbardziej zauważany cluding podczas zmian kanałów jest marginalny)
Od 3 dni w końcu ustawiłem DLNA ( inny temat) i przeglądanie fotek to juz codzienny rytuał.
Mogę pisać dalej a ty pewnie sobie myślisz po groma mi te opinie, bo interesuje cie to co najważniejsze- OBRAZ! ...Obraz jest ponad przeciętny wiec suma summarum TV ma 7/10 pkt ..ogrom dodatkowych zalet dla osoby korzystającej z tego typu gadżetów nie do przecenienia.