Dla mnie to żadne zapewnienie.... Albo masz jakieś informacje które się da potwierdzić albo to wiedza tajemna... >> potoczna bzdura
I co kupiłeś F6500 a kupił byś teraz F6770? co by to dało? Smart w F7 czym się różni od tego w F6500?
czy piszesz o matrycy jeśli tak to o czym konkretnie?
.
Sprzedaj więc f6500, doloz i kup se Panasa. Później usuń się z tego forum i załóż nowe.
.
Mam wrażenie,hmm...mogę się mylić ,ale może Ty jesteś przedstawicielem szajsunga i robisz nagonkę za ten konkretny model TV-F6500
ale wszystkie negatywne wypowiedzi dotyczące tego modelu F6500 (a w szczególności moje)
bardzo Cię denerwują
coś tu jest nie tak
Idąc dalej Twoim tokiem myślenia najbardziej niezawodnym TV może okazać się np Orion, bo Twój kolega z serwisu naprawiał TV tej marki tylko raz.
szajsung jest w czołówce co chodzi o awaryjność!
Ja tylko zadałem proste pytanie na jakiej podstawie twierdzisz że:
Witam serdecznie, posiadam tv Samsung 46f6500 i dekoder Vectra HD5830. Mam problem ze sparowaniem pilota od tv do obsługi dekodera. Wpisuje kod pocztowy miasta wyszukuje mi Vectra Poland, wybieram ale pilot tv nie steruje dekoderem. Następnie wchodzę w opcję gdzie wybieram odpowiedni dekoder i nadal pilot nie działa. Sterownik IR mam wpięty w odpowiednie miejsce, wyciągnąłem go maksymalnie blisko, nie wiem co jeszcze może pomóc. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Polomaski
A jaki ten tablet masz?samsung smart view przesyla obraz z tv na tableta a co z przesylem obrazu z tableta na tv?
galaxy tab 2 10cali
tdx, dzięki za szybka odpowiedź - jak zrobić bardziej wyraźne zdjęcia ?
Wg mnie u mnie wygląda jakby była wewnętrzna ramka ciemniejsza, szczególnie widoczne na bokach (na lewym najbardziej). Ekran jest czysty - nie bardzo wiem czy to zbagatelizować czy wymienić czy może kupić et60e.
P.S. Widziałem że wczesniej miałeś takie bardziej profesjonalne ekrany do testów. Mógłbyś mi podesłać?
Model: UE46F6500SS (XXH)