Mój Tv też mam około 8 miesięcy oprócz niedawno zauważonego uszkodzonego pixela wczoraj też miałem taki problem oglądałem filmik z youtube telewizor się "zwiesił" po czym sam się wyłączył i włączył ponownie (tak jakby sam się zresetował) kiedy występuje jakiś problem ... miałem tak już około 4 razy od początku użytkowania ... więc chyba jakieś paniki nie ma po prostu jak to elektronika czasem "lubi" się zawiesić może to wina aplikacji youtube była ... jedyny plus tej sytuacji, że nie trzeba wstawać i wyciągać samemu wtyczki z gniazdka żeby go zresetować .Witam.
Telewizor mam od 8 miesięcy niestety od 2 trapią go jakieś dziwne przypadłości :
1. Tv podczas oglądania wyłącza się lub czasem restartuje - nie jest to niby duży problem ale trochę uciążliwy
jedyny plus tej sytuacji, że nie trzeba wstawać i wyciągać samemu wtyczki z gniazdka żeby go zresetować .
Pozdrawiam
Dzięki TDX za podpowiedź - dzisiaj skorzystam z cennych wskazówek
Niestety telewizor restartuje mi się zazwyczaj podczas ogladania kanałów z telewizji naziemnej chociaż wczoraj wieczorem zrobił to kiedy ... grałem online mecz w fifę 12 - chyba nie muszę mówić ile się nasłuchał przy okazji komplementów
Narazie Wifi się nie wywaliło a zmieniłem już hasło i ściągam filmy z torrentów więc nie widzę by się ktoś podpinał bo internet zasuwa nieźle
Spróbuje zaktualizować do wersji 1118 chociaż wczoraj przewidywany czas pokazywał mi 4,5 h
Kradniesz filmy i jeszcze sie tym chwalisz..co za zonk. :/
Napisał, że ściąga filmy z torrenta, w tej sieci udostępniane sa też darmowe i ogólnodostępne materiały filmowe. Offtopic.
Witam ponownie,
Testowałem Jack 3,5 mm stereo i IR Blaster działał normalnie. Czekam na zamówionego Jacka mono i wtedy podłączę już na stałe IR.
Przy okazji chcę zapytać czy dodatkowy pilot może być uszkodzony jak po około 2 min. jego używania nie działają żadne przyciski oprócz przycisku wyłącz? Czy może jest coś o czym jeszcze nie wiem
SamToolBox