Zarejestrować można się na komputerze, a zalogować już po rejestarcji poprzez browsera samsunga.
Nie działa. Pisze po zalogowaniu się że nie jest to aktualna wersja flash i odsyła do instalatora adobe
Zarejestrować można się na komputerze, a zalogować już po rejestarcji poprzez browsera samsunga.
tdx sory że tak w temacie tym ale mam f6640 mysle ze podobny model co f6500 widzę ze znasz sie na tv itp poleciłbys mi jakies ustawienia obrazu? głownie pod filmy czasami dla syna do ps3. standardowe ustawienia nie daja jakis takich satysfakcji jesli mozesz to priv albo tu może masz jakieś gotowe ustawienia już pozdrawiam
Czy ten Samsung F6500 ma na 100 % 2 rdzeniowy procesor ? ... pytam bo na stronie oficjalnej nic nie widzę żeby pisało, że takowy posiada ... też na stronach internetowych sklepów jest z tym różnie raz jest raz nie ma takiej informacji.
Pozdrawiam
a czy ktoś próbował zamontować klawiaturę bezprzewodową do niego ? pierwsza lepsza będzie działała ?
Właśnie. HD byłoby do wyświetlenia na 55" TVale to co podałeś to max 480p, masz to gdzieś w hd?
Dzisiaj w sklepie Avans sprzedawca szukał w Specyfikacjach Samsunga ue40F6500 i na stronie oficjalnej Samsunga czy jest on 2-rdzeniowy ale takiej informacji nie znalazł?
więc jak to w końcu z tym jest?
Pozdrawiam
A na pudełku szukał? Już od F5300 są 2 rdzenie.
Witam zakupiłem kilka dni temu model 55f6640 i jestem bardzo nie zadowolony wcześniej posiadałem 40C650 było super kolory ostrość. Próbuje tego F6640 ustawić już kilka dni i nic dalej nie ma tej głębi kolorów i żółte twarze słaba ostrość może ktoś ma jakieś ustawienia proszę o pomoc, a miał być lepszy
Witam zakupiłem kilka dni temu model 55f6640 i jestem bardzo nie zadowolony wcześniej posiadałem 40C650 było super kolory ostrość. Próbuje tego F6640 ustawić już kilka dni i nic dalej nie ma tej głębi kolorów i żółte twarze słaba ostrość może ktoś ma jakieś ustawienia proszę o pomoc, a miał być lepszy