Ja juz gdzieś od roku noszę się z zamiarem kupna tego TV ale zawsze są jakieś ważniejsze wydatki. Jednak byłem w zeszłym tygodniu w sklepie i pokazałem żonie 3d i teraz mnie męczy, kiedy kupimy telewizor, wiec myślę że w tym miesiącu w końcu się doczekam.
Ale że minęło już sporo czasu od moich ostatnich pytań, chciałbym uaktualnić swoją wiedzę, więc seria pytań :
1) czy w cenie do 4500 jest jakaś konkurencja dla 55 calowego F6500? (55-65 cali)
2) czy ma podświetlenie tylne?
3) czy warto czekać na następcę tego modelu? (kiedy ukaże się nowy?)
4) Te 400Hz to takie "prawdziwe" czy podbite z 50?
5) czy w kwestii 3d (ważnej dla mnie) szykuje się jakaś rewolucja? Czytałem coś o nowym pasywnym, ale w sklepie pasywne jest dla mnie mało wyraźne.
6) czy ktoś obeznany mógłby podać linka do obrazu testowego, który można ze sobą wziąć do sklepu i przetestować na kilku TV?
7) Czy f6500 jest wystarczająco multimedialny czy warto dokupić dongla z androidem? (bo o tym też czytałem)
Wersje 55 cali mają tylko i wyłącznie matrycę Samsunga? To ta lepsza czy gorsza?
9) Czy samsung ma jakieś ekskluzywne aplikacje do komunikacji między tv a telefonem czy telefon jest nieistotny (o ile jest na androidzie)?
10) i na koniec, jaki jest rozmiar kartonu?
Wysyłane z mojego SM-N9005 za pomocą Tapatalk 2