@mat74 jeśli na 19kę jest pełno wtyczek, to podaj jakieś, bo ten Ghost mnie nie przekonuje...
Niestety ten FEN nie współpracuje z Trakt.
Czy dobrałes sobie jakąś inną wtyczkę ? Ja jednak ze względu na swobode wyboru wtyczek wróciłem do Kodi 19.4 Mavena.Trudno , będę musiał przebolec troszkę wolniejsze działanie i mniejsze mozliwosci konfiguracyjne formatu napisów.
W każdym razie przetestowałem kilkanaście wtyczek , generalnie wszystkie opierają się na dwóch schematach : jeden podobny do The Oath , te chodzą wolniej , drugi do Base19 ,te chodzą znacznie szybciej , mozna je śmiało porównać pod tym wzgledem z FEN czy Venom.Niestety nie znlażłem żadnej ,która miałaby kartę "extras" podobną do FEN-a, szkoda.
W każdym razie wszystkie z tego zbioru wyeliminowałem te ,które miały jakies problemy bądż ze żródłami (mniej w porównaniu do innych) bądż z napisami i nadal została ich spora ilosc.
Zainteresowanym mogę podrzucić linki do działajacych i sprawdzonych repo.
btw. Jeśli ktos ma ochotę na "oldschool" ,dostępne jest Gaia repo beta dla Matriksa.Żródlawynajduje dobrze, napisy również , jednak pręęęęęędkoooość działania to zdecydowanie jej mankament....
Potrzebuje minuty na to co inne wtyczki robią w 20 sekund.
Uwaga ! Niektóre wtyczki mają w presetach ustawiony filtr wielkosci żródła do 40gb - trzeba to wiec sprawdzać.