@mat74 zainstalowałem Nexusa i muszę powiedzieć, że jest zdecydowanie szybszy od Matrixa. Niestety nie działa mi Napiprojekt Katalog, wywala error. Prawdopodobnie dodatek nie obsługuje Kodi 20. Czy mógłbyś zainstalować go i napisać czy Ci działa?
Mam zainstalowany Napiprojekt Katalog i Napiprojekt pl.O ile dobrze pamietam jedno jest z oficjalnego repo drugie z repo kodiwpigułce. Warto mieć obydwa bo niby baza napisów ta sama a jednak obydwa dodatki wyszukują róznie , z róznymi wynikami.Prócz tego Napisy24 i oczywiście opensubtitles który jest również sprzężony w automacie z FEN.
edt:własnie spradziłem- zainstaluj Napiprojekt pl. z oryginalnego repo Kodi , działa na 100%.
Najskuteczniejszy jest jednak opensubtitles.pl właczony w automacie.
U mnie tez jest error od miesiąca. Jesli chodzi o Fen to problem mam z napisami. O ile na Outh rzadko się zdarza , że nie znajduje napisów to na Fen moze 10% mam znalezionych. Przykład z wczoraj ostatni Bond - na Outh od razu mam napisy , na Fen te same pliki Napiprojekt, Napisy24 i Open subtilites nie znajduje nic.
To samo z najnowszym filmem z Liam Neesonem. Jakby wtyczki nie działały
Bond w FEN- napisy z opensubtitles ładują się od razu (co ciekawe przy próbie ręcznego wyszukiwania faktycznie w opesubtitles nie znajduje) , znajduje również zsynchronizowane napisy (opdalałem wersję BD 77GB) w Napiprojekt.pl
Do "Blacklight" nie znajduje mi napisów żadna wtyczka ani w FEN ani w The Oath ani w Venomie.Gdzie widziałeś napisy do niego ?
Dodatek opensubtitles dla wyszukiwania automatycznego i ręcznego tak jakby wykorzystywał odrębne wtyczki.Musisz byc zalogowany w obydwu, tzn. zarówno w ustawieniach Kodi jak i ustawieniach wtyczki (w FEN-ie chyba w dodatku "moje konta").
Pamietasz również ,że jakis czas temu po ataku hakerskim trzeba było zmienić hasło w opensubtitles ?