Zresetuj go do ustawień fabrycznych, ciekawe czy podczas ładowania systemu również będzie ci migać obraz.
Czyżby konkurencjia? [emoji4]
Ciekawe macie te celowe zabiegi na szkodę produktu [emoji6]
puknij się w głowę i nie wnerwiaj mnie bo wczoraj starszy model sprzedałem![]()
A jakiś film na YouTubie, czy coś na potwierdzenie problemu? Napisać se każdy może. Ja przykładowo wczoraj kupiłem 4 sztuki waszych Apple TV i wszystkie zdechły po minucie...
Czyli reset nie pomaga?
Jeżeli sprawdziłeś na drugim kablu i drugim tv to niestety zostaje odesłanie do serwisu.no i jestem pierwszą osobą (chyba) której zdechł ShieldTV 2019 wrrrrrrr
po 6 dniach obraz pojawia się i znika ( tak przez około 10sek nie ma go, wraca na 1sek i zaś znika na 10sek )
Sprawdziłem drugi kabel i na drugim TV to samo buuuuuuuuuuuuuu
Support Nvidii na szczęście działa bardzo sprawnie. Kiedyś im na stronie zgłosiłem piszczący zasilacz, to za parę dni dostałem paczkę z Holandii z nowym zasilaczem w środku. Nawet starego nie chcieli z powrotem.
No kurczę ja napisałem i do sprzedawcy i do Nvidia i cisza. Wrrrr
Masz może HBO GO? Ciekawi mnie jak na ich materiale działa upscaling? Bo jak wiadomo HBO ma masakrycznej jakości materiały.Testów ciąg dalszy... HBO, Netflix i You Tube. Wszystko działa idealnie, ale nie wiem który z trybów wyświetlania wybrać, bo jest ich aż 85! Może ktoś mi podpowie?
Masz może HBO GO? Ciekawi mnie jak na ich materiale działa upscaling? Bo jak wiadomo HBO ma masakrycznej jakości materiały.
Zgadza się na dzień dzisiejszy HBO GO to jedna z najgorszych płatnych platform VOD pod względem jakości. Mocno obciążone serwery zmuszją stację do wysokiej kompresji materiałów co odbija się na jakości. Dla zainteresowanych do poczytania:No to mamy odmienne zdania. Ja jak widzę materiały 4K na netflix to jest super ostry obraz. Za to w HBO GO i ich niby full hd to słabo wygląda. Ciemne sceny to już jest padaka. Pamiętam jak oglądałem Grę o tron i jak były ciemne sceny to jak bym oglądał materiał nagrany na magnetowidzie sprzed 20 lat. Na czarnym tle kawałek jaśniejszego nieba wyglądała jak wielka rozlana plama szarości.