Skalowanie możesz w dowolnym momencie włączać i wyłączać. Nie wiem tylko czy działa na wszystkie VOD. Na pewno na Kodi, Plex itp.
Skalowanie działa na materiałach od 480p w górę. W Twoim przypadku możesz liczyć na upscalig materiałów 480p i 720p do full HD.
Super dzięki za odpowiedź czyli rozumiem że jak kolega niżej napisał niezależnie od źródła przeskaluje każdy materiał byleby miał 480p
A powiedzcie mi proszę
1.czy działają amazon prime video, hbo max i disney+ bo czytałem, że na amazon fire Stick są na przykład problemy z hbo max i trzeba kombinować.
2. Czy asystent głosowy wyszukiwanie działa po Polsku?
3. Pytanie odnośnie dźwięku: czy na przykład mając plik mkv z dźwiękiem dts-hd master, truehd bądź DTS x Atmos i tak dalej i próbując odtworzyć taki plik w kodi mając nvidia shield podpięty pod amplituner to czy amplituner zdekoduje mi dany sygnal audio?
4. Jak wygląda możliwość podpięcia dysku zewnętrznego bądź pendrive ale takiego z dużą pojemnością obsługuje duże dyski, pendrive jakie systemy plików NTFS i fat32?
5. Nvidia now game dużo ma gier darmowych łączę mam dobre a tu widzę jest port ethernet
6. Rozumiem że jak ma androida to loguje się normalnie kontem Gmail do sklepu play w celu pobrania apek?