Jest normalnie do pobrania i zainstalowania że sklepu Google PlayNie ma w sklepie ale bez problemow instalujesz apk. Wszystko smiga
Właśnie sprawdziłem i w istocie nie ma. Z poziomu przeglądarki na kompie jak wchodzę do Google Play pokazują się dwie aplikacje - na Android TV oraz na mobilnego Androida. Przy obydwóch mam, że są niezgodne z Nvidia Shield Android TV. Z poziomu Google Play na Shield nie ma w ogóle.Jest normalnie do pobrania i zainstalowania że sklepu Google Play
Przedmówca pytał o model PRO z 2029 roku. "Tubka" prawdopodobnie nie ma możliwości instalacji ze sklepu, ale można z pendrive'a z apk.
Na pewno masz Nvidię Shiled Pro 2019? Jeśli tak, sprawdź dokładnie w w sklepie Google Play z poziomu Nvidia Shield. Musii być, mam ją zainstalowaną. Mogę podesłać zdjęcie, gdzie szukać.Właśnie sprawdziłem i w istocie nie ma. Z poziomu przeglądarki na kompie jak wchodzę do Google Play pokazują się dwie aplikacje - na Android TV oraz na mobilnego Androida. Przy obydwóch mam, że są niezgodne z Nvidia Shield Android TV. Z poziomu Google Play na Shield nie ma w ogóle.
Z jednej strony to dziwne. Ale z drugiej biorąc pod uwagę jakość materiału (nie mylić z treścią) serwowaną przez HBO poprzez HBO GO to jakiś absurd. Bitrate na poziomie Divx'a z początku wieku oraz dźwięk stereo - prostu wstyd. Może Nvidia celowo nie dopuszcza tej apki do instalacji?
Mam 2019 Pro. I nie mogę znaleźć HBO GO. Dogrzebałem się nawet do jakiejś aplikacji TV z Kazachstanu, ale HBO GO nie ma. Dawaj to zdjęcie bo mnie zaintrygowałeśNa pewno masz Nvidię Shiled Pro 2019? Jeśli tak, sprawdź dokładnie w w sklepie Google Play z poziomu Nvidia Shield. Musii być, mam ją zainstalowaną. Mogę podesłać zdjęcie, gdzie szukać.
Mam plazmę FHD. Netlix i Prime to IMAX w porównaniu do HBO GO, które wypada jak projekcja filmu na VHS w świetlicy niedofinansowanej szkoły podstawowej lat '90.(...)Co do jakości wcale nie jest zła, gorszą jakość ma Netflix HD ze środkowego abonamentu, dopiero najdroższy 4K mocno przewyższa.
Te wszystkie apki co są obok HBO GO to znajduję, HBO GO nie. Ty nie masz czasem jakiegoś VPN'a albo konta google z innego kraju? Bo w zależności od lokalizacji zawartość sklepu może się różnić.Wpisujesz hbo i czekasz... a dalej, jak na zdjęciach
Nie mam VPNa, mieszkam w Polsce. Sprawdzę, gdy będę w domu, jaką mam wersję sklepu Google Play. Coś mi się wydaje, że musisz uaktualnić apkę sklepu, innej opcji nie ma...Te wszystkie apki co są obok HBO GO to znajduję, HBO GO nie. Ty nie masz czasem jakiegoś VPN'a albo konta google z innego kraju? Bo w zależności od lokalizacji zawartość sklepu może się różnić.
Ludzie, skąd ten pośpiech To nie towar pierwszej potrzeby. W styczniu na odbiór czekało się maksymalnie do 3 tygodni. W międzyczasie pojawił się w euro agd rtv i tam można było kupić od ręki.Dostałem info z X-Kom, że mam do odbioru w sklepie w Szczecinie zamówioną Nvidię Shiled Pro 2019. Ponieważ nie mogłem się doczekać realizacji zamówienia (z początku stycznia) kupiłem już na brytyjskim Amazonie. Jeśli jest ktoś chętny to proszę o kontakt mailowy rsikorski@interia.pl
Ale jak mam uaktualnić sklep, skoro w sklepie nie ma sklepu a system mi pokazuje, że jest aktualny (znaczy system system)?Nie mam VPNa, mieszkam w Polsce. Sprawdzę, gdy będę w domu, jaką mam wersję sklepu Google Play. Coś mi się wydaje, że musisz uaktualnić apkę sklepu, innej opcji nie ma...
O to to to...Ludzie, skąd ten pośpiech To nie towar pierwszej potrzeby. W styczniu na odbiór czekało się maksymalnie do 3 tygodni. W międzyczasie pojawił się w euro agd rtv i tam można było kupić od ręki.
Nie rozumiem po co sami sobie stwarzacie problemy, tam gdzie ich nie ma. Złóż zamówienie na raz w dwóch sklepach i czekaj, który pierwszy się odezwie. Ja tak zrobiłem...
Wersja sklepu Google Play z zainstalowanymi aktualizacjami, to 18.5.75-xhdpi.Ale jak mam uaktualnić sklep, skoro w sklepie nie ma sklepu a system mi pokazuje, że jest aktualny (znaczy system system)?
O to to to...
No i właśnie taki numer wersji mam. HBO nadal nie widzę. Nie ma też w sklepie Google z poziomu przeglądarki w kompie. To znaczy sa dwie wersje - dla mobilnego Androida i Androida TV. Przy obydwóch mam komunikat, że są niezgodne z Nvidia Shield.Wersja sklepu Google Play z zainstalowanymi aktualizacjami, to 18.5.75-xhdpi.
Sprawdź, ewentualnie zainstaluj (u mnie nie są potrzebne) aktualizacje.