Któryś z oledów również testowałeś?, pomijając fakt ,że przekątna 83" nie wchodzi grę. Jeśli tak, to jakie masz wrażenia porównując obrazy tych wymieninych ledów do oleda ?Hmm muszę dobrze się sprawować żeby się zgodziłaa prócz tych modeli coś jeszcze możesz polecić oraz ewentualnie gdzie mógłbym przetestować te modele
Tak testowałem jednego oleda 65cali z samsunga lub lg coś około 8-10tys jak się nie mylę z tym że sam mam 65cali w domu plazmę więc nie było wow bo nawet mały mi się wydawał, co do jakosci to wyświetlania to wiesz duży przeskok w calach to i jakość inna na wyświetlaniu ale no czerń była trochę mocniejsza w sumie tylko parę minut test bo 65mam i nie chciałem się w ten sam rozmiar pchaćKtóryś z oledów również testowałeś?, pomijając fakt ,że przekątna 83" nie wchodzi grę. Jeśli tak, to jakie masz wrażenia porównując obrazy tych wymieninych ledów do oleda ?
Akurat w ten dzień kiedy oglądałem tego oleda 65 to widziałem 85 hisense i 75 tcl różnica taka ze więcej szczegółów było widać i czerń lepsza tylko ale z tych trzech gdybym miał wybierać to wybrałbym tego 75 tcl bo nie odstawał dużo od tego oleda a rozmiar 10 cali więcej zrobił wrażenieJasne rozumię . Posiadając 65" nie ma co się pchać w tą samą przekątną . W moim przypadku to będzie minimum 83 cale - celuję w jakiegoś oleda (pewnie Lg, za ktorym niebawem bedę się rozglądał ) , stąd też dopytuję, jakie różnice wyłapałeś między oledem a tymi ledami![]()
W domowych warunkach oled zdecydowanie wypadłby lepiej od tego leda ,jednak przekątna zrobi lepsze wrażenie na rzecz jakości. Taka to już zależność .Akurat w ten dzień kiedy oglądałem tego oleda 65 to widziałem 85 hisense i 75 tcl różnica taka ze więcej szczegółów było widać i czerń lepsza tylko ale z tych trzech gdybym miał wybierać to wybrałbym tego 75 tcl bo nie odstawał dużo od tego oleda a rozmiar 10 cali więcej zrobił wrażenie
Pewnie tak w domowym zaciszu i ciemniejszym miejscu oled pokaże swoje tak jak plazma. Co dk nowych modeli to pewnie będą lecz cena też wzrośnie mogę dołożyć do ponad 20ty ale to musi być wow bonjak nie będzie wow to będę miał outW domowych warunkach oled zdecydowanie wypadłby lepiej od tego leda ,jednak przekątna zrobi lepsze wrażenie na rzecz jakości. Taka to już zależność .
Z drugiej strony 83cale, to już wcale nie tak mało a i znaczący skok w stosunku do 65 cali.
Lepiej zdecyduj się szybko na jakiś konkretny model , bo za chwilę pojawi gadka o nowym segmencie na rok 2025 i wtedy będziesz miał dopiero gwoździa, a i poczekać pewnie trzeba będzie trochę, zanim te nowe modlę będą dostępne w PL.
Zdecydowanie musisz być czujny, bo jak nie to OutPewnie tak w domowym zaciszu i ciemniejszym miejscu oled pokaże swoje tak jak plazma. Co dk nowych modeli to pewnie będą lecz cena też wzrośnie mogę dołożyć do ponad 20ty ale to musi być wow bonjak nie będzie wow to będę miał out![]()