Panto'mima
Member
Liczyłem , że trochę bardziej to rozwiniesz .
Nie przekonałeś mnie do tego TCL
Nie przekonałeś mnie do tego TCL
Hmm to co tcl wyprzedził inne firmy o lata?W klasie 98 XK11- nie ma żaden producent podobnych modeli.
Jeszcze nie doszli do takich technologii.
Panel CrystGlow HVA i nowa technologia Halo Control ? - Ja na to mówię - marketingowa papka !W klasie 98 XK11- nie ma żaden producent podobnych modeli.
Jeszcze nie doszli do takich technologii.
Dziwne cena 28tys a wygaszeń miniled ponad 14tys a cena mniejsza niż x955 który ma 5tys wygaszeńPanel CrystGlow HVA i nowa technologia Halo Control ? - Ja na to mówię - marketingowa papka !
Pozycjonowanie marki .
rozmiar też zrobił wrażenie na mnie i żonie. Teraz już wiem że minimum to 98cali
Podałeś modele na rok 25 ale czy czytałeś do jakiej kwoty szukam??? z tych trzech które podałeś tylko jeden się kwalifikuje ale też nic o nim nie napisałeś jakie za I przeciw itpSamsung modele na 2025r.
100QN80F 4999 EURO
98QN90F 9999 EURO
98QN990F 32999 EURO
Wiesz kiedy mają być wypuszczone?Tak dla rozeznania, przy tych cenach to lepiej Samsunga odpuścić, ten 100QN80F to będzie coś
porównywalnego do TCL 98C6K , jakościowo może być lepszy od 98C6K, ale to dalej ta sama klasa.
Jedyną alternatywą dla TCL 98C7K ,98C8K ,98X11K , to będą nowe modele Hisense 100U7Q PRO i
100U8Q.