Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

tdx

New member
Bez reklam
Dzis zaliczony last vegas. Calkiem fajna komedia.

Wysłane z mojego GT-I9100

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem sobie dzisiaj film Wielki Liberace Wielki Liberace (TV Movie 2013) - IMDb
Ogólnie do tematu homoseksualizmu podchodzę z obrzydzeniem (niestety jestem szczery).
Film chciałem zobaczyć ponieważ dwie główne role grali Michael Douglas i Matt Damon.Poza tym w życiu naoglądałem się różnych chorych filmów iż stwierdziłem że dam radę...
Ciekawiło mnie jak wcielą się w swoje postacie bo jak to mówią dobry aktor zagra nawet dz.wke.
Panowie pokazali wysoki poziom.Michael Douglas idealnie wczuł się w klimat a Matt Damon zagrał na pewno lepiej niż w Elysium które oglądałem w zeszłym tygodniu.Nie będę tutaj opisywał co robili bo niektórzy pewnie sobie nie życzą,z niektórych scen miałem niezłą bekę.
Jednak swojego zdania nie zmieniłem....:fool:

pantomima

Banned
Michalel Douglas - stary piernik ...żaden wybitny aktor jak dla mnie . Nie przypominam sobie nawet jednej pozycji ktora sprawiła że został zapamietany .Wielu sie nie zgodzi pewnie ,ale według mnie najwiekszym jego sukcesem w branży było poślubienie Catherine .tyle

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Michael Douglas to scisla czolowka najlepszych aktorow, jeden z moich ulubionych.

-Nagi Instynk
-Morderstwo doskonale
-Gra (!)
-W sieci
-Upadek
-Wall Street
...i wiele innych.
Prawdziwe perelki i klimat, taki kino chce wlasnie ogladac, a nie te wspolczesne gnioty.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Michael Douglas to scisla czolowka najlepszych aktorow, jeden z moich ulubionych.

-Nagi Instynk
-Morderstwo doskonale
-Gra (!)
-W sieci
-Upadek
-Wall Street
...i wiele innych.
Prawdziwe perelki i klimat, taki kino chce wlasnie ogladac, a nie te wspolczesne gnioty.

Potwierdzam.
Co do filmu Gra - końcówka zaskakuje jak mało który film...
Szkoda tylko że na raz...

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Tez twierdze, ze Douglas jest niezly, albo raczej był. Tez umieszczam go w scisłej czołowce, ale tamtych lat, do 2000 r. Jeszcze Wall Street z nowszych.
W ogole szkoda mi tych aktorów - wielu jest takich - kiedys gwiazdy, dzis chywtają się nawet największych gniotów, no ale taka kolej rzeczy. Wypalają sie, a latka lecą, z czegoś trzeba życ ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Po obejrzeniu Wielki Liberace zdecydowanie nie powiedzialbym ze Douglas sie wypala.Jedna z najlepiej zagranych rol z 2013 r...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kapitan Phillips obejrzany.

SPOILER

Pierwsze 30 min,do momentu wejścia piratów na statek oglądało się bardzo ciekawie.Z czasem emocje opadały coraz bardziej...
Od chwiki wkroczenia marynarki wojennej zaczęło za bardzo zalatywać typowo amerykańską produkcją.W dodatku końcówka trochę się dłużyła.
Klimat nakręcał chyba tylko wygląd Somalijczyków.
Co do gry aktorskiej Hanksa - przez prawie cały film średnia z plusem a ostatnie 10 minut bardzo dobra.
Ogólnie produkcja niezła ale bez większych fajerwerków.

pantomima

Banned
Pewnie że szkoda ... ,ale dla mnie wiekszą stratą była śmierć aktora Andy Whitfielda ,odtwórcy głównej roli w serialu. Spartacus : Blood And Sand . Serial który uwielbiam , w kolejnych dwoch sezonach nie był już taki WoooW gdy Go zabrakło ehh

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Czytaliście Panowie? http://www.filmweb.pl/news/Paul+Walker+nie+żyje-100848. Szkoda gościa, ciekawe co teraz z nastepną częścią "Szybkich i wściekłych"?

R.I.P.

Bardzo szkoda,lubiłem tego gościa.
Nie wiem co będzie z kolejnymi częściami Szybkich...
Wiadomo że kogo by nie dali to już nie to samo.
Jest dwóch innych aktorów którzy go trochę przypominają :
Chris Pine http://images2.fanpop.com/images/photos/6100000/Chris-Pine-chris-pine-6171992-1506-2200.jpg
Taylor Kitsch http://media.theiapolis.com/b000000...ch-as-chon-in-savages-2012.jpg?cdn=1385971213

mareczekk

New member
Wczoraj o tym czytałem. Pierwsze co mi przyszło na myśl, to jak ucierpi na tym reputacja Szybkich i Wściekłych.

Tak czy siak, szkoda chłopa.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Dzis delektujemy się Terminatorem Salvation na Polsacie:eek:k: Dżwiekowo daje rade
Sam Worthington, Helena Bonham Carter, i oczywiście genialny Christian Bale - zawsze w świetnych filmach :eek:k:

Ostatnia edycja:
Do góry