Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

pantomima

Banned
To ja napisze czego nie ogladajcie , Niezniszczalni 2 , jedynki nie ogladalem ale po wczorajszym seansie nawet niezaluje :fool:

To podobnie jak ja - druga część obejrzałem z ciekawości i uśmiecham się szyderczo na myśl o tej produkcji . Totalna kompromitacja !

Polecam za to ' Akt Odwagi ' - dla mnie mega ! Zaje fajne naturalne ujecia + realnie oddany schemat,styl działań jednostek specjalnych w natarciu :-D ta produkcja akurat mocno nakreśla ramy pewnego gatunku a ci Niezniszczalni to żenada poprostu i nic wiecej .Sly z tym wasem haha ,Erni przebijajacy sie przez ścianę gruzu,samotny wilk Czuck itp itd. Śmiechu warte :)

Ostatnia edycja:

krzysiek1980

Active member
Bez reklam
Nie rozumiem czemu czepiacie się do tego filmu? Przecież jest to lekki film do obejrzenia i pośmiania się. Nie można go porównywać do ambitnych produkcji, bo nie takie było założenie twórcy. Zobaczcie, że aktorzy sami siebie parodiują z różnych filmów, zachowania, powiedzonka itd. Trzeba rozdzielić kino ambitne do tego klasy B, które można przy piwku obejrzeć. Ja ogólnie lubię tych aktorów, bo człowiek się wychował na ich filmach i do "Niezniszczalnych" podszedłem z uśmiechem i przymrużeniem oka:)

Ivanez

New member
Nie rozumiem czemu czepiacie się do tego filmu? Przecież jest to lekki film do obejrzenia i pośmiania się. Nie można go porównywać do ambitnych produkcji, bo nie takie było założenie twórcy. Zobaczcie, że aktorzy sami siebie parodiują z różnych filmów, zachowania, powiedzonka itd. Trzeba rozdzielić kino ambitne do tego klasy B, które można przy piwku obejrzeć. Ja ogólnie lubię tych aktorów, bo człowiek się wychował na ich filmach i do "Niezniszczalnych" podszedłem z uśmiechem i przymrużeniem oka:)

Po prostu świetny potencjał został kompletnie sp...ny, w pierwszej części jest ok pierwsza scena na statku jeśli dobrze pamiętam potem jest tylko gorzej

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Jesli oceniac w kategoriach parodii to film swietny, ale jako megaprodukcja - kicz ;) i ja to chyba tak odebrałem.
Natomiast wczoraj obejrzałem Life Of Pi - coś innego, ciekawe spojrzenie. W ogole obejrzałem już kilka fajnych indyjskich produkcji, nie mowie tu o typowym Bollywoodie, gdzie wszyscy sie cieszą, spiewają słonie, malkpi i Hare Kriszna, itp.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja i tak jestem za tym aby przynajmniej Sly grał jak najdłużej w filmach akcji.
Dalej agresywnie wygląda,chyba nawet bardziej niż za starych czasów.
To taki drugi Clint Eastwood który pomimo wieku budzi respekt....
Wole go oglądać niż dzisiejszych lamusów...
Tutaj 4 scenki z filmu Kula w łeb z 2012 roku gdzie Sly powrócił w starym oldschoolowym stylu.
Film tylko dla fanów gatunku.
Bullet To The Head - Distraction - YouTube
Bullet to the Head fight scene - YouTube
Bathroom Brawl - Bullet To The Head - Available Now - YouTube
Bullet to the Head fight scene - YouTube

Jak widać hormon wzrostu robi swoje :twisted:

Ostatnia edycja:

Miki212

New member
Dokładnie, Stalone budzi teraz większy respekt niż w starszych produkcjach z jego udziałem... Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych aktorów kina akcji. Pozdrawiam

pantomima

Banned
Ta budzi respekt... - nie wiem czym ten respekt wzbudza ? Kamiennym spojrzeniem ?? Jego obecne filmy sa przyzwoite i to tyle ! Poprostu "stare kotlety odgrzewane na nowo " - niektore zjadliwe , inne z kolei zas nie do przelkniecia .

Szacunek i chwala naleza mu sie za tytuly ktore wszyscy znamy i to tyle .

Ostatnia edycja:

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
A ja dzis zaliczyłem Django - genialny film. W ogole uwielbiam wszelakie produkcje, gdzie Quentin Tarantino maczal paluchi; Pulp Fiction, 4 pokoje, Wsciekle Psy, Kill Bill... Facet ma do tego talent - trzeba przyznac, Jego filmy sa inne niz wszystkie, mają jakis swoisty klimat, nie do podrobienia, muzyka inna, niepowtarzalna, niespotykana, trąci starością, ale ze smakiem, zawsze duzo krwi, brutalnych scen, ale z jajem. Nie wiem, ale jesli ogladam cos Quentina, to lubie sie do tego przygotowac, inaczej niz w pozostałych filmach.

Ivanez

New member
A ja dzis zaliczyłem Django - genialny film. W ogole uwielbiam wszelakie produkcje, gdzie Quentin Tarantino maczal paluchi; Pulp Fiction, 4 pokoje, Wsciekle Psy, Kill Bill... Facet ma do tego talent - trzeba przyznac, Jego filmy sa inne niz wszystkie, mają jakis swoisty klimat, nie do podrobienia, muzyka inna, niepowtarzalna, niespotykana, trąci starością, ale ze smakiem, zawsze duzo krwi, brutalnych scen, ale z jajem. Nie wiem, ale jesli ogladam cos Quentina, to lubie sie do tego przygotowac, inaczej niz w pozostałych filmach.

Zapomniałeś o bękartach :p

tdx

New member
Bez reklam
Ja wlasnie wylazlem z kina po projekcji adwokata...

To lubie sam na calej sali ;-);-)

Za duzo gadania o niczym w filmie :)

Wysłane z mojego GT-I9100

pantomima

Banned

Haha .inaczej czyli jak ?:) świruje . Wiadomo że specyficzne pozycje wymagaja odpowiedniego przygotowania aby uzyskać efekt 3d bez okularów na głowie ;-)
Diango - mega !

tdx

New member
Bez reklam
najlepsza 1 scena w filmie

Potem przynudnawe dialogi a wlasciwie monologi ktore zadnego wplywu na akcje nie maja :)

Co do akcji w filmie jest jej na tyle malo ze ciezko nie spoilerowac ;-)

Ocena 5/10

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Django byl swietny.
Do tego moj ulubieniec DiCaprio, ale padlem na scenie z Don Jonsonem, rewelacja :)
Quentin to mistrz, bezapelacyjnie.

Tdx, mowisz ze az tak zle? To w koncu film Ridley'a.

tdx

New member
Bez reklam
Dlatego sie wybralem do tego penelopa i diaz 》》》duet z vanila sky :):):)

Pitt tez sie w filmie nie nagral...

Az tak zle nie, ale normalnie srednio

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Elizjum w końcu zaliczony.

Futurystyczny pomysł bardzo ciekawy.Fabuła jednak trochę mało skomplikowana i niestety sporo błędów logicznych jak i technicznych w funkcjonowaniu całej stacji Elysium....
Pomimo to przyjemnie się oglądało.Zdjęcia były naprawdę bardzo widowiskowe,efekty specjalne na wysokim poziomie,chociaż mogło być ich trochę więcej.Bronie przyszłości,obronne pola siłowe,statek kosmiczny Bugatti wyglądały naprawdę widowiskowo.
Bardzo dobra jakość video :
SomeImage - Viewing t5PYRVs
SomeImage - Viewing OuCpyny
Zabaweczki Red'a robią swoje ale i tak nie dorównają kamerom F65 użytym w filmie Oblivion :)
Matt Damon zagrał średnio,o wiele lepiej wypadł Sharlto Copley...
Ogólnie film dobry ale bez większej podniety....

Z filmów s-f teraz najbardziej czekam na Transformers: Age of Extinction.
Tak prawdopodobnie będzie wyglądał Optimus Prime http://cdn.fansided.com/wp-content/.../11/Empire-Magazine-January-Cover-590x764.jpg
Mam nadzieję że nie wyjdzie kicha...

Ostatnia edycja:
Do góry