Mnie też się podoba... jest klimat i oby tak było dalej... Sofia świetnie gra, podobnie jak sam Pingwin.. bajka..(HBO) Pingwin - trzeci odcinek zaliczony.
Dla mnie bomba.
Gość wypisz wymaluj, Tony Soprany. Nie da się nie sympatyzować z Pingwinem.
Świetna też jest Sofii (Crystin Miloti).
Czekam z niecierpliwością na następny odcinek.
Dobre dużo do myślenia daje niektórym audiofilom co to po 60 tce słyszą lepiej niż nietoperki
Nie,ale znam kogoś,kto widziałA zorze dzisiaj widzieliście?
Nie,ale znam kogoś,kto widział
A u mnie lecą dokumenty :
Hood Vibes Only
Każde miasto ma swoją tragedię, ciemną stronę i miejsca w które boimy się wchodzić. Często strach blokuje nas przed nieznanym. Zapraszam do oglądania mojego kanału, w którym postaram się przedstawić obiektywnie realia życia w dzielnicach, gdzie morderstwa i strzelaniny przeplatają się z życiem...www.youtube.com
Oglądałeś ?
View attachment 26626
Grubo jej pojechałeśBył ktoś na największej klapie roku? Ja odpuściłem z uwagi na pewną pisekarkę, kóra udaje aktorkę, na którą nie mogę patrzeć a tym bardziej słuchać. Z uwagi na tak sromotną porażkę w kinach penie szybko pojawi się online to może zerknę przeiwijając darcie mordy gagi. Z rodzimych krytyków to chyba tylko Raczkowi sie podobało...
W 1996 roku też większość klienteli się nabrała, bo film "Evita" z Madonną i Banderasem to był zwykły musical a nie zwykły dramat. Z tą różnicą, że tamten film zarobił.Był ktoś na największej klapie roku?