Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Może komuś się przyda (Megogo).
Polish_20231223_132412572.jpg

Jutro będzie perełka na Polsacie ;)
Polish_20231223_140221233.png

Ostatnia edycja:

wucash

Active member
Bez reklam
Zmęczyłem dzisiaj wspomniane wyżej Rebel Moon, straszny gniot. Takiej mieszanki Star Wars, Gry o tron, Diuny i co sobie jeszczy wybierzecie danwo nie widziałem jesłi keidykolwiek. Fabularna maskara. Wizulanie może nie jest dramatycznie ale nic nie uratuje tej kupy.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
A może druga część będzie lepsza?. Tytaj oprócz dźwięku to chyba nic się nie wybijało. Dla mnie dużo sztuczności w tym wszystkim. Nie lubię tego zwolnionego tępa przy walkach czy różnych akcjach. Za dużo tego. Tak jakby to wszystko już widzieliśmy. Niczym nie zostałem zaskoczony. A potencjał ogólnie był.
"modlę" się tylko, żeby mi Dune 2 nie spartolili.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Czyżby po "Siedmiu Samurajów"(część pierwsza) , tym razem "Siedmiu Wspaniałych"?🤔
Czekam tylko jak na ekranie jakiś bohater będzie biegał z AK-47:ROFLMAO: ,jak to nieraz bywa w produkcjach Sci-Fi.:lol:
Akurat z tą bronią to nie głupi pomysł. Po co wymyślać jakieś plastikowe dziwolągi, jak można korzystać ze sprawdzonych gotowych wzorców. I w wielu filmach tak jest.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Niezniszczalni 4 obejrzani. Jak dla mnie pasują do reszty. Tzn poprzednich części. Po prostu rozpierducha i trochę humoru.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Do góry