Też obejrzałem. Dla mnie rozczarowanie. Może liczyłem na zbyt wiele. Tak jak napisałeś, historycznie bez ładu i składu. Niewykorzystany potencjał. Phoenixa też lubię, ale tutaj całościowo słabo to wyszło. Film z gatunku obejrzeć i zapomnieć. Może przydałby się wieloodcinkowy serial żeby porządnie przedstawić całą historię podbojów i miłości Napoleona."Napoleon" - Ridleya Scotta zaliczony
Fajnie by było.To jest szansa, bo Steven Spielberg ponoć kręci serial o Napoleonie dla HBO.
Przejęty (niezrealizowany) duży projekt od Stanleya Kubricka, a ten miał ponoć obsesje na punkcie Napoleona i stworzeniu superprodukcji.
Scenariusz od narodzin do śmierci, więc jest duża szansa, że dostaniemy pełną historię.
Ciekawy artykuł, dużo mówi o poświęceniu Kubricka. Wszystko w rękach Spielberga:
"Największy z niezrealizowanych filmów". Pojawi się kolejna produkcja o Napoleonie. Ma być "najlepszą realizacją w historii"
W swojej karierze Stanley Kubrick nakręcił wiele kasowych produkcji. Całe życie marzył jednak o tym, by stworzyć najlepszy w historii film o Napoleonie. Choć nie udało mu się tego dokonać, jego plany postanowił zrealizować Steven Spielberg — ogłosił, że stworzy serial o Napoleonie na podstawie...kultura.onet.pl
Dokładnie tak, można obejrzeć, jednak to już nie to co wcześniej. Niestety...Bez litości 3 można obejrzeć, ale dla mnie pierwsze dwie części lepsze. Podobnie mieliście po obejrzeniu 3ej cz. ?
To trzeba będzie obejrzeć, ja oglądam "jelołston"Obejrzałem serial ( 5odc) ' Echo'. Niby marvelowski ale dobrze się oglądało. Lekki powiew świeżości w tej tematyce. Nie przesadzony.
To jest o goglach za 15k.Tylko kto ma tv 3d, jeszcze jakieś niedobitki.. plus Ci co mają projektor..
Dzisiaj jest premiera, w niedzielę będziemy oglądać, liczę na dobre kino.To jest o goglach za 15k.
Czytałem,że fajnie sprawują się filmy 3D np. w Meta Quest 3.
P.S.
Widzę,że wrzucili Twórcę na Disney+.
Mi tam się nawet podobał.