Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Warte polecenia :

Na takie kino zawsze znajdę czas
Kiedyś sporo było podobnych pozycji, dzis ze świecą szukać.
Rola Jamie Foxxa chyba jedna z najlepszych w dorobku, jak nie najlepsza.
Tommy Lee Jones też miło zobaczyć, generalnie bardzo udany seans.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
A to Alibi to chyba komedyjka była? To u mnie na później będzie i pewnie bardziej dla kogoś. Muszę obejrzeć ten 'The Burial'. Jakoś mi umknął

Piramida

Well-known member
Bez reklam
@Piramida
Mistrzu realasów któryś jest na forum, dobrze widzę że nowa Piła lata już na necie i to w nie najgorszej kopii? ;)
Toć to już starocie :grin:
Ciekawy jestem,jakie wymyślili tam atrakcje ? ;)
Widzę,że ma nawet wysokie noty...

"Do pojedynku golfistów i kierowców Formuły 1 dojdzie we wtorek 14 listopada o godzinie 15.00 czasu zachodniego wybrzeża USA, czyli 15 listopada o północy polskiego czasu."

lolo2

Well-known member
Bez reklam
To czeka Ci srogi zawód. Jedynie to ratuje ten "film" to oczywiście Denzel.
Reszta to tatolne dno , scenarzysta powinien popełnić sepuku, reżyser nadaje się tylko na filmy dla dorosłych. Badziewie.
Jeżeli tylko lubisz podziwiać widoki południowej Italii. Ale lepiej kup sobie wycieczkę do Sycilii i daj spokój.
Czeka On. Na co? Pooglądaj lepiej p..rnHub. Szkoda czasu.

Cóż można rzec... Niby człowiek wiedział ale jeszcze miał jakieś tam nadzieje.

Savron

Well-known member
Bez reklam
Cóż można rzec... Niby człowiek wiedział ale jeszcze miał jakieś tam nadzieje.
Nadzieję zawsze umiera ostatnia.
Ale tak naprawdę, nadzieję to fejk, najbardziej niepotrzebna rzecz na tej żeś....j planecie.
Ten, pierwszy film , z pracownikiem Castoramy, był naprawdę dobry.
W drugim było wcieleniem wprawie emeryta , którego nie można zwolnić, bo przysługuje się jemu tarcza ochronna.
Ale w trzeciej części, to już pełna emerytura starego dziadka, pracownika ochrony, bez pozwolenia na broń.
Nie słuchaj więcej Piramidy, który zachwycony tym "filmem" . Po prostu ludzi starzeją się. Nic na to nie poradzimy.
Jeshua z Nazaretu wiedział że powstanie taki forum. Przewidział dobre recenzje na ten gniot.
Powiedział: "Można patrzeć oczami , a nie widzieć, słuchać uszami , a nie rozumieć " (MK. 4;12).
Niech na Ciebie zejdzie łaska Elfów, kolego.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
4/10???
Uuu, to bardzo nisko, nie to żebym się sugerował ocenami, bo to trzeba oceniać samemu, ale sprawdziłem z ciekawości u Kinomaniaka i ocenił na... 9/10. Co akurat bardzo rzadko się zdarza, ale na szczęście bardzo mi po drodze z jego gustami, więc jest nadzieja, że i mi się spodoba.
No, ale zobaczymy.

Savron

Well-known member
Bez reklam
4/10???
Uuu, to bardzo nisko, nie to żebym się sugerował ocenami, bo to trzeba oceniać samemu, ale sprawdziłem z ciekawości u Kinomaniaka i ocenił na... 9/10. Co akurat bardzo rzadko się zdarza, ale na szczęście bardzo mi po drodze z jego gustami, więc jest nadzieja, że i mi się spodoba.
No, ale zobaczymy.
Powiem tak. 1/4 sali kinowej, wyszła po godzinie. Ja chciałem po dwóch ,ale zebrałem się i doczekałem się napisów końcowych.
Co nie znaczy , że nie dam temu filmowi drugą czanse, ale w zaciszu domowym.
Taka to smutna historia. ,😭

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zapowiada się ciekawie ;)

""Faraway Downs" składa się wyłącznie z materiału nakręconego na potrzeby "Australii". Luhrmann miał go dużo, ponieważ kręcił różne wersje opowieści. Samych zakończeń przygotował trzy. Serial nosi inny tytuł, ponieważ zobaczymy w nim alternatywną historię Lady Sarah Ashley, Drovera i Nullah. Osoby znające wersję kinową będą więc zaskoczone tym, co zobaczą na małych ekranach.'

Do góry