Ale nie bardzo rozumiem, co masz na myśli przełączyć źródło...? Ja mam hdmi ARC z amplitunera podłączony do tv HDMI ARC i co mam przełączyć..U mnie też na SONY czasem nie wykrywa Atmosa, ale wystarczy przełączyć źródło na hdmi z powrotem na Disney/HBO i wraca. Dodatkowo na Netflixie czasem całkiem dźwięk wyparowuje i tak samo trzeba przełączyć, czasem ponowne uruchomienie TV (długie przytrzymanie na pilocie power i uruchom ponownie).
Wyjdź z domu , wyjdź do ludzi .No i nici z zarobku za uprane skarpety,bo jak się odzywasz,to jakoś dziwnie pachnie i właśnie musiałem zużyć na Ciebie cały odświeżacz w sprayu
Ja mam trochę inne zdanie, ale może jestem starszy od KolegiZobaczymy. Ale po Twoim opisie nie wróży to najlepiej.![]()
Jak już wrócisz ze swoich ROBÓT,to masz jeszcze za zadanie wytrzepać mi dywanJesteś
Wyjdź z domu , wyjdź do ludzi .
Po prostu jak odpalam wyżej wymienione apki streamingowe na telewizorze i brak Atmosa albo dźwięku w ogóle, przełączam pilotem od tv na źródło HDMI (Blu Ray, dekoder itp.) chwilę czekam aż zareaguje amplituner przełączy na się na odpowiedni kanał HDMI i po chwili wracam do np. Netflixa i znowu amplituner przełącza na TV (HDMI eARC) i dźwięk jest odpowiedni. Mam nadzieję że teraz jaśniej napisałemAle nie bardzo rozumiem, co masz na myśli przełączyć źródło...? Ja mam hdmi ARC z amplitunera podłączony do tv HDMI ARC i co mam przełączyć..![]()
Był film o Lamborghini to teraz będzie Ferrari.
Teraz ok, ale u mnie takie czary nie podziałajet,Po prostu jak odpalam wyżej wymienione apki streamingowe na telewizorze i brak Atmosa albo dźwięku w ogóle, przełączam pilotem od tv na źródło HDMI (Blu Ray, dekoder itp.) chwilę czekam aż zareaguje amplituner przełączy na się na odpowiedni kanał HDMI i po chwili wracam do np. Netflixa i znowu amplituner przełącza na TV (HDMI eARC) i dźwięk jest odpowiedni. Mam nadzieję że teraz jaśniej napisałem![]()
Piramida.Jak już wrócisz ze swoich ROBÓT,to masz jeszcze za zadanie wytrzepać mi dywan![]()
Pewnie w przyszłym roku będzie PorscheBył film o Lamborghini to teraz będzie Ferrari.![]()
Może być ?Piramida.
Zalatwilbys to jak Roberto, w 9 sek, max, a nie umawiasz sie na robotki reczne z klientem.
Dajcie prosze jakies mieso, bo nuda.
Oo.Pewnie w przyszłym roku będzie Porsche![]()