Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja mam wrażenie, że tych dobrych komedii już się nie robi, a jak są, to można policzyć na palcach jednej ręki.
Pomijam fakt, że "komedia", to też pojęcie względne, dla jednego to będzie następny Sandlerowski twór, dla drugiego "Dzień świra".

Pomijając już te gusta i nastroje, to ja osobiście uważam, że dobre komedie m.in zabiła poprawność polityczna.
Te mięsiste żarty, które kiedyś śmieszyły i były jakimś synonimem wolności artystycznej, dziś już nie przejdą.
Zresztą tyczy się to każdego gatunku. Piszemy o tym od lat i jest coraz gorzej, a przykładów można rzucić z tuzin.

No nie ważne, ostatnio zaliczyłem:

Motyw znany z "Dzień Świtaka", czyli pętla czasowa i pobudka codziennie w ten sam dzień.
Całkiem przyjemnie się oglądało.

mat74

Well-known member
Bez reklam
Kto ogląda ?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pewnie oglądają Barbie ;)
Screenshot_20230912_092324_Kodi.png

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Wpływają na to różne czynniki,a jednym z nich jest łatwa dostępność (to nie czasy pożyczania VHS-a od sąsiada) i przesyt produkcji,które niekoniecznie okazują się później ciekawe,przez co wiele osób odbija się od oglądania.

U "konkurencji" zostały praktycznie płatne newsy wymuszające dodatkowe klikania i temat "Test przełomowego Samsung OLED S95B" ;)

Ale widzę,że na AS nadal się nieźle bawią,no ale może admin pozwala im na rozpalenie ogniska i jedzenie kiełbasek... ;)

Ostatnia edycja:
Do góry