Odpaliłem HBO Max - losowo nowe filmy. Jest Dolby Vison, jest Dolby Atmos/DD+
TV Oled LG B9, amplituner Onkyo.
TV Oled LG B9, amplituner Onkyo.
A tam nie teraz . Ćpuny takie jak Ty, nie odkładają towaru na później.Nowy Indy wleciał na Disney+.
No dobra,może jeszcze nie teraz
U mnie też na SONY czasem nie wykrywa Atmosa, ale wystarczy przełączyć źródło na hdmi z powrotem na Disney/HBO i wraca. Dodatkowo na Netflixie czasem całkiem dźwięk wyparowuje i tak samo trzeba przełączyć, czasem ponowne uruchomienie TV (długie przytrzymanie na pilocie power i uruchom ponownie).Zgadza się u mnie wszystkie tv soniaki, tylko ten jeden jest z Antkiem na pokładzie.
Kurde jest w szoku po ostatniej aktualizacji HBO Max , kino i TV Philips zaczął wykrywać Dolby Atmos !!!!HBO Max wykrywał DA do 2021 roku chyba , i jakąś aktualizacją to wypieprzyli
Wiesz co ? - zdecydowanie głupota jest źródłem Twojego szczęśliwego życia.Zawsze byłeś dla mnie leszczem,ale bez obawy,jak będę sobie coś oglądał,to pozwolę Ci uprać mi w tym czasie skarpetki
Taki gościu jak Sutek sobie nie pójdzie. Powinieneś wiedzieć kto to jest. Jest tu i tam. Jak sobie nie ulży to padnie. Więc...Sudek, idź stąd, taki fajny wątek psujesz żalami osobistymi.
Na audiostereo jest takie forum Bocznica, tam można się pożalic nawyzywać itp może tam spróbuj,
a tu nie śmieć w porządnym wątku filmowym gdzie Piramida pomaga innym w temacie filmów.
My go lubimy