Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Borygo77

Klub HDTV.com.pl
VIP
Do homeland niestety ale nie ma polotu.
Też liczyłem na wiele że względu na obsadę ale jakoś mnie nie wciąga choć oglądam na "bieżąco" 😉

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Kto już ogladał ?
Oglądałem. Na razie dwa odcinki to trudno ocenić całość. Przyłożyli się, zobaczymy jak się rozwinie. Jedna uwaga. Żeby być w temacie to trzeba obejrzeć SW Rebelianci i Wojny klonów. Może nie wszystkie sezony, ktoś kiedyś wymieniał, które odcinki koniecznie. Jako stary fan całego uniwersum SW - nie jest źle. Mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej w dalszych odcinkach.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wczoraj wróciliśmy z Azji i przed wyjazdem wykupiliśmy disneya (podobno od grudnia idzie w górę) i na pierwszy rzut obejrzeliśmy 2 odc. serialu Ahsoka, powiem tak dupy nie urywa, ale tragedii nie ma, za to obejrzany film AMSTERDAM - jak dla mnie mistrzostwo, Bale charakteryzacja plus to jak gra, nie znam się na tym, ale mnie się bardzo podoba jak ten Gość wczuwa się w role swoje w różnych filmach, a i w tej roli jest bardzo wiarygodny. Polecam tym wszystkim, którzy nie oglądali jeszcze tego filmu. Drugim filmem jest Dusieciel z Bostonu, na faktach, też film godny uwagi, choć ten pierwszy jest lepszym pod wieloma względami.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Lolek126 a mam pytanie, oglądałeś Clone Wars I Rebels wcześniej? Bo to wskazane przed Ahsoka żeby być w temacie.

Co do wypadu do Azji zazdraszczam....

Sudek

Member
Wczoraj wróciliśmy z Azji i przed wyjazdem wykupiliśmy disneya (podobno od grudnia idzie w górę) i na pierwszy rzut obejrzeliśmy 2 odc. serialu Ahsoka, powiem tak dupy nie urywa, ale tragedii nie ma, za to obejrzany film AMSTERDAM - jak dla mnie mistrzostwo, Bale charakteryzacja plus to jak gra, nie znam się na tym, ale mnie się bardzo podoba jak ten Gość wczuwa się w role swoje w różnych filmach, a i w tej roli jest bardzo wiarygodny. Polecam tym wszystkim, którzy nie oglądali jeszcze tego filmu. Drugim filmem jest Dusieciel z Bostonu, na faktach, też film godny uwagi, choć ten pierwszy jest lepszym pod wieloma względami.
Przepraszam , ale w jakim celu informujesz wszystkich o tym , że wróciliście z Azji ?
Czy ktoś spcejalnie czekał na tym forum na wasz powrót , że oficjalnie informujesz o tym wszystkich ?
"Wróciliście/Wykupiliście Disneya , tzn. kto, jak ..., bo nie doprecyzowaleś - Ty i Twój trans przyjaciel ?
Kupę również robicie razem ?

Nie uważasz , że jest to teochę nie na miejscu a w zasadzie to nawet w uj żałosne z Twojej strony , że aż tak afiszujesz się tą wycieczką do Azji ?
Nikt normalny tak się nie zachowuje jak Ty .
Nie potrafisz wyczuć , że tak popostu nie wypada.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
marciniozo...
jeśli już chciałbyś coś zobaczyć przed Ahsoką ,to bardziej Rebeliantów niż Clone Wars.....
Ja oglądałem Clone Wars i Rebeliantów. Jako stary fan SW nie mogło być inaczej😏.
Pytałem kolegę czy coś z tego oglądał, bo o ile faktycznie CW to nie koniecznie, ale już Rebelsów to warto zobaczyć przed Ahsoką. Zresztą Mando też by nie zaszkodził.
W klasycznych filmach SW jednak wiele z tych postaci nie występuje i dlatego odbiór serialu Ahsoka może być inny.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ja pewnie luknę na tą Ahsoke ale wydaje mi się, że tych różnorodności z GW już trochę za dużo jest. Trochę te Gwiezdne Wojny tracą na wartości. Ale to moje zdanie.

Piramida

Well-known member
Bez reklam

Chyba sobie "odświerzę" a taki jeden będzie mi w tym czasie szorował podłogę,bo podobno jest wyjątkowo dobry w przyziemnych czynnościach ;)

Do góry