Oglądałem. Na razie dwa odcinki to trudno ocenić całość. Przyłożyli się, zobaczymy jak się rozwinie. Jedna uwaga. Żeby być w temacie to trzeba obejrzeć SW Rebelianci i Wojny klonów. Może nie wszystkie sezony, ktoś kiedyś wymieniał, które odcinki koniecznie. Jako stary fan całego uniwersum SW - nie jest źle. Mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej w dalszych odcinkach.Kto już ogladał ?
Ahsoka
Former Jedi Knight Ahsoka Tano investigates an emerging threat to a vulnerable galaxy.trakt.tv
Przepraszam , ale w jakim celu informujesz wszystkich o tym , że wróciliście z Azji ?Wczoraj wróciliśmy z Azji i przed wyjazdem wykupiliśmy disneya (podobno od grudnia idzie w górę) i na pierwszy rzut obejrzeliśmy 2 odc. serialu Ahsoka, powiem tak dupy nie urywa, ale tragedii nie ma, za to obejrzany film AMSTERDAM - jak dla mnie mistrzostwo, Bale charakteryzacja plus to jak gra, nie znam się na tym, ale mnie się bardzo podoba jak ten Gość wczuwa się w role swoje w różnych filmach, a i w tej roli jest bardzo wiarygodny. Polecam tym wszystkim, którzy nie oglądali jeszcze tego filmu. Drugim filmem jest Dusieciel z Bostonu, na faktach, też film godny uwagi, choć ten pierwszy jest lepszym pod wieloma względami.
Ja oglądałem Clone Wars i Rebeliantów. Jako stary fan SW nie mogło być inaczej.marciniozo...
jeśli już chciałbyś coś zobaczyć przed Ahsoką ,to bardziej Rebeliantów niż Clone Wars.....
2a cz. według mnie będzie lepsza od 1ej części...Gdyby ktoś już szykował się na premierę, to radzę uzbroić się w użyciu.
Kolego Tobie może bardziej podejdzie, choć tragedi nie ma tak jak pisałem....Ja pewnie luknę na tą Ahsoke ale wydaje mi się, że tych różnorodności z GW już trochę za dużo jest. Trochę te Gwiezdne Wojny tracą na wartości. Ale to moje zdanie.