Jak ona bardziej blada od swojego starszegoWłaśnie obejrzałem. Wiadomo, że czarni giną pierwsi w horrorach, ale nie musieli dawać czarnej Sarah, żeby bie było to zbyt oczywiste
no jak i tak TLoU? Ktoś już widział? chyba nie wytrzymie z czekaniem na cały sezon...
Ellen Page też zresztą, gdyby nie była Eliotem
Jak lubisz taki gatunek to na pewno się spodoba, a jak mniej to też obejrzysz..no jak i tak TLoU? Ktoś już widział? chyba nie wytrzymie z czekaniem na cały sezon...
Gatunek lubię, w gry nie gram. Generalnie pozytywnie (żona zasnęła ), w odniesieniu bardziej filmowo-serialowym to na razie takie TWD albo I am legend.....Jak lubisz taki gatunek to na pewno się spodoba, a jak mniej to też obejrzysz..
Chociaż ostatnio obejrzałem Nocny recepcjonista i mi takie seriale bardziej podchodzą.
No to może jeszcze m.in. Błękitna laguna i Cast Away,chociaż Bubafat mówi,że co tydzień odkrywa lepsze miejscówki i nowe gatunki zwierzątJakość faktycznie średnia jak na dzisiejsze standardy, ostatnio widziałem na DVD i widzę, że nie wiele się zmieniło. Trzeba odświeżyć.
Jak już jesteśmy przy plażach, to właśnie jestem po seansie z Dżochanson "Wyspa", nie wiedzieć czemu, ale dotrwałem do końca.
Idąc za ciosem, sprawdziłem Into the Blue z Albusią i już o wiele lepiej z jakością, ale też tyłka nie urywa, a tu się aż prosi o jakąś referencje w HDR/4k ; )
U mnie leci remakeGatunek lubię, w gry nie gram. Generalnie pozytywnie (żona zasnęła ), w odniesieniu bardziej filmowo-serialowym to na razie takie TWD albo I am legend.....
Ciekawe czy kolejne odcinki też będą ponadgodzinne. Odnoszę wrażenie, że jednak większe emocje budzi wśród graczy znających ten tytuł.
Można przewinąć do 1:24:30W piątek ma być takie coś :
Na szczęście mamy Bubafata,który wrzuca dla nas już nie tylko filmiki,ale nawet pełnoprawne filmy i w dodatku w dobrej jakościJakość faktycznie średnia jak na dzisiejsze standardy, ostatnio widziałem na DVD i widzę, że nie wiele się zmieniło. Trzeba odświeżyć.
Piramida, co zrobiłeś z tym forum. Co to ku....a za masakra wizualna. Jaki upadek, katastrofa technologiczna, armagedon internetowy.Na szczęście mamy Bubafata,który wrzuca dla nas już nie tylko filmiki,ale nawet pełnoprawne filmy i w dodatku w dobrej jakości