Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

wucash

Active member
Bez reklam
Z recenzji wynika, że wizualnie super a fabuła w kółko to samo i jak poprzednio nie urywa... Gdyby nie te ponad 3 godziny to może bym się i skusił z ciekawości dla tych 48 klatek....
Wiem, wiem można wyjść przed końcem :p

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek, Ty interesujesz się filmami ?:szeroki uśmiech:

Ogólnie jest tego więcej (jak to w końcówce roku) no,ale żeby w domu zaciszu zobaczyć takie filmy jak np. The Whale,Tar,The Menu,Aftersun... dodatkowy jeszcze dziecięcy.
Nie samym filmem i muzyką człowiek żyje :) ale zdarza się, że oglądam... A na Avatara, kiedy biegniesz do kina ? Tylko nie mów, że nie obejrzysz w kinie..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Idę,ale dopiero po Świętach...

Oglądam właśnie To nie wypanda w UHD.
Może nie do końca mój klimat,ale obraz malina.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Do kina na 3h?
Nie, dziękuje, za wygodny jestem.
Obejrzy się wygodnie w domu na projekcji.

No chyba, że ktoś da namiar na taką salę ; )

Kanapy-w-kinie.jpg

venom200

Member
Jestem po Avatarze. Miałem obawy, czy wybrać się z rodziną na ponad 3 h film. Ale film jest tak pięknie zdobiony, że wbrew pozorom nie dłuży się za bardzo. Jak najlmodszy 10 letni syn wysiedział i powiedział że było ok, to musiało być ok.
Historia raczej nie zaskoczyła, ale film spoko. Jeżeli macie jakiekolwiek dylematy czy " iść" na 2d, czy 3 d to zdecydowanie 3 d. Inaczej jakoś nie widzę sensu wyjścia do kina. Jak będzie na platformach może kiedyś obejrzę jeszcze raz w domu

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Rano zamówiłem bilety (teraz byłaby już lipa) na 3D do IMAX,na za ponad tydzień.
Z reklamami,będzie trwać ze 4 godziny... ;)

Do góry